Ännu ett logepedbesök för gumman

Och det gick hur bra som helst! Hon är otrolig denna lilla tjej! ♡ Logopeden tyckte verkligen att det är skillnad sen bara förra besöket och hon sa även att hon lär sig och utvecklas fort. Alltid skönt att höra! Så nästa gång är sista gången på denna intensivgång, sen blir det självklart att öva och öva även hemma vid och på föris, men just logepedbesöken blir vilande ett tag så allt ska sjunka in för henne. Vi har ju jätte mycket material och övningar, det svåra just nu är att få till att göra dom och att hon vill, allt ska vara lek och det är svårt när hon själv inte har lust eller vill, men lite varje dag får vi till och det är huvudsaken. Och tydligen så funkar det ju. :)


Efter det besöket tog vi och gick en långpromenad i det underbara vädret, synd bara på blåsten. Men solen värmde och det är alltid lika skönt med frisk luft!
Har även innan logopeden hängt med fina C på stan för att kolla ut kläder tills fredagens kalas, men efter alla affärer vi kunde hitta kommer jag hem med endast ny bh och lite trosor, inte vad jag åkte ner för, men sällskapet var trevligt och det var skönt att komma från hemmet en stund.

Kommentera här: