Sparkad, avskedad, bortblåst!

Vilket bra avslut på denna sommar!! Helt jävla sanslöst..
Ska bara försöka att vänja mig vid tanken att inte behöva gå och jobba till veckan, kan bli svårt..
Första gången i mitt liv som jag blir sparkad, men man ska väl prova på allt eller hur var det?!

Andledningen till att dom sparkade mig, via sms dessutom! är för att jag sjukanmälde mig pga för lite sömn inatt när jag jobbade, vilket resulterade i migrän. Och ni som vet hur det är att ha migrän kanske vet att det första man inte gör är att gå och jobba?!

Så det var det, kul att man fick lära känna nya människor och prova på att jobba som personlig assistent, nu ska jag bara få tag på ett nytt jobb och hoppas att akassan går igång.. Har i alla fall två stycken som kan vara något, bara att hoppas att dom vill ha mig som anställd! Annars så vet jag inte vad jag tar mig till..Suck!

Ska fortsätta att deppa hela dagen och ta mig en och annan tablett för att få bort denna migrän!

På återseende! Förhoppningsvis..

Snart så är jag ledig..

Natten gick bra, bättre än förväntat faktiskt. Min brukare sov i stort sett hela natten, annat var det med mig. Men har nu fått någon timmes sömn innan jag ska iväg igen..
Men bara att se det positivt, bara två nätter kvar innan jag är ledig i två dagar! ;)

Men lite middag och sen göra mig iordning för att åka iväg! Hoppas denna natt går minst lika bra!

Nattjobbar helg..

Segt.. Gruvar mig mycket för hur denna helg kommer att bli. Bara att jobba natt och vara mörkrädd, tycker faktiskt lite synd om mig själv.. Jaja, blir nog bra!

Annars så är det bara bra! Var till min bror och svägerska igår och mös med barnen! :) Och så film sen när alla små hade gått och lagt sig, trevligt värre! :) Blir kanske tivoli nåt i helgen innan jag går vidare till jobbet också, vore i alla fall riktigt roligt!

Men, men lite att göra innan jag ska bege mig iväg.. Inatt är det ju lugnt, bara 13 timmar, det är lördag som känns jobbig, då är det 15 timmar det handlar om.. Kommer att vara helt död på måndag när jag går av.. Men, men slutar jag att gruva mig så blir det säkert lite bättre!

På återseende!