Iphone 4!

Köpte ju ny telefon nu i helgen, men vet fortfarande inte hur allt fungerar, så fruktansvärt less redan på att sitta och googla allt jag inte kan något om, men blir väl bra så småningom! :) Bara det här med att hitta luckan för sim kortet var en gåta i sig, men hade jag bara läst instruktionen så hade det varit en lätt match, men tycker att det är bortkastad tid! ;) Är i alla fall fruktansvärt nöjd om man bortser från allt jag inte kan, men det viktigaste som facebook, sms, ringning, ta kort och spel kan jag i alla fall! ;)
Vet i alla fall att det här med att alltid koppla upp på itunes kommer att bli en seg historia, men jäkligt positivt att allt finns kvar om det skulle råka hända något!

Nu åter till att vara social med fasters älskling! :)

Vår egna lilla "fotostudio"

Passade på att knäppa kort på dom två små grisarna vi har här hemma, gjorde i ordning så fint till en liten "studio", men eftersom att dom var två så var det ingen lätt match att få fina bilder, men några blev jag i alla fall nöjd med.. Men som sagt för att få dom att posera någorlunda fick jag allt muta dom med leverpastej! ;)

Här har ni några smakprov! :)

Fasters älsklingar!!

Med brist på saker att skriva om så kan jag ju alltid bjuda på dessa fina kort på fasters älsklingar! Alltid lika roligt att ta fram kameran när dom kommer och hälsar på, och inte gör det saken mindre roligt när Simon är så på att posera för faster! :)