BM besök och lite bilder. :)

Besöket hos våran underbara BM gick bra. :) Fick lyssna på Litens härliga hjärtljud och låg och log som aldrig förr, kärlek! <3 Dock så blev det inte långvarigt lyssnande eftersom h*n inte riktigt ville vara med utan sparkade en massa och flyttade på sig hela tiden, våran lilla buse. :)
Blodtryck låg på 110/60, SF måttet var 25 cm, vikt plus 4 kg och HB värdet var på 108. Så även fast jag verkligen inte vill äta extra järn så hade jag inte mycket till val nu.. Bara att ta dom varje dag och så fick vi se hur det var nästa besök som är om tre veckor. Positiva i det hela är att jag nu kanske blir lite piggare och mår lite bättre, återstår att se. :)
Men bilder var det också, både veckans magbild och så bjuder jag på bild på alla kläder i Litens garderob, (lägg märke till "onepiecen" med elefanter på som vi hade tänkt ta med till BB, även fast den är lite blå så fanns det ju faktiskt med rosa elefanter också, så fick bli en sån även fast vi inte vet vad som gömmer sig där inne än) och två utav Litens underbara blivande filtar.Välkommen vecka 25!

Denna vecka så välkomnade vi vecka 25, kan inte riktigt greppa att vi har kommit en sån lång bit på vägen. Helt underbart! <3 Och jag måste varje morgon bli påminnd av våran Liten att det verkligen inte är en dröm utan vi lever i verkligheten, vi väntar vårat efterlängtade mirakel! Att man fortfarande ska behöva bli påminnd om en sån underbar sak efter alla dessa veckor, känns som att man vilken sekund som helst skulle kunna vara tillbaka på ruta ett, att detta inte är sant, utan att vi har levt i en dröm.. Så svårt att greppa att vi verkligen ska få bli föräldrar till våran Liten, att vi äntligen har lyckats. Så jäkla overkligt att vi är med om denna underbara sak, svårt att förklara i ord vilken kärlek och lycka man känner och samtidigt denna oro om det verkligen är sant! Men så fort Liten ger i från sig en spark eller flyttar omkring där inne så ler jag som aldrig förut och får för den sekunden inse att det verkligen är sant! Vi väntar vårat mirakel! <3

Annars bara bra!
Har varit på Barnenshus idag för att få dom att beställa in en Brio Go så att vi ska få känna och klämma lite på den innan vi bestämmer oss om vilken vagn det blir. Stressen är fortfarande där och som det känns nu så hatar jag verkligen allt som har med beslutsångest att göra.. Men, men.. En vagn kommer att införskaffas, frågan är bara vilken?!

I morgon så väntar ett besök hos BM. :) Hoppas allt är som det ska och att järnvärdet inte sjunkit så mycket mer sen sist.. Vill verkligen inte äta järntabletter utan försöker för allt jag kan att äta så järnrik kost som möjligt, men med min sjukdom så verkar det bli svårt.. Ska på medicin nästa vecka för att lämna yttligare prover och har fått nytt recept på Folacin, i samband med snabb blodkroppsbildning så behövde jag äta det.
Men så länge som Liten mår bra så är jag mer än nöjd, jag behöver inte alltid vara tipp topp heller, allt är ändå såå värt det!

Men återkommer under morgondagen om hur besöket hos BM gick och så bjuder jag troligtvis på veckans magbild då. :)

Tänker inte låta er vara utan bild detta inlägg, bjuder på en bild på våran gris när han fick sin tårta! Riktigt hundkalas blev det! :P
Vecka 24 (23+5)

Har helt glömt bort att uppdatera den nya veckan med magbilder på grund av alla tankar på vagn.. Så här kommer ett snabbt inlägg. :)
Vecka 24 och jag mår helt enkelt underbart! Visst tröttheten och yrsel med något illamående finns kvar, men för mig har det blivit en vardag så jag tänker inte så mycket mer på det. Tycker det är huvudsaken att Liten mår bra där inne, så länge h*n gör det är jag mer än nöjd!

Helgen bjöd på fika och middag hos finaste Daniela och dop åt Liam, fasters prinsen! :)

Nu i veckan så har vi varit ett gäng gånger och kollat och känt på olika vagnar, tror att dom som står högst upp på listan just nu är Teutonia spirit S3 eller Brio Go. Men allt kan komma och ändras också med denna beslutsångest. Vi vet i alla fall så här långt att det inte blir en vagn med fyra fasta hjul, utan antingen en med två rörliga där fram eller så en trehjuling. Frågan är bara hur det blir med två små rörliga där fram när väl vintern kommer..?!
Men jag tackar hjärtligt för alla era fina kommentarer med tankar och erfarenheter, hjälpte mig en bra bit på vägen och kan inte vara mer tacksam! Kommer självklart att lägga ut vilken vagn det blir när det väl är klart.. Bara denna beslutsångesten ville försvinna för ett kort tag..

Annars så är det bara bra! Pluggandet står högt upp på göra listan varje dag och jag börjar mer eller mindre att bli lite less.. Men, men.. Ny kurs nu igen, kanske en liten mer intressant och rolig kurs?! Återstår att se!

Sen så fyller våran kille Castro hela 5 år idag! Mammas grisen, stora killen ju! Grattis till han!! Det ska självklart firas med tårta och partyhatt! ;) Bilder kommer självklart att läggas upp! :)

Men lite bilder på magen och några från dopet innan en promenad väntar. :)