BM besök och lite bilder. :)

Besöket hos våran underbara BM gick bra. :) Fick lyssna på Litens härliga hjärtljud och låg och log som aldrig förr, kärlek! <3 Dock så blev det inte långvarigt lyssnande eftersom h*n inte riktigt ville vara med utan sparkade en massa och flyttade på sig hela tiden, våran lilla buse. :)
Blodtryck låg på 110/60, SF måttet var 25 cm, vikt plus 4 kg och HB värdet var på 108. Så även fast jag verkligen inte vill äta extra järn så hade jag inte mycket till val nu.. Bara att ta dom varje dag och så fick vi se hur det var nästa besök som är om tre veckor. Positiva i det hela är att jag nu kanske blir lite piggare och mår lite bättre, återstår att se. :)
Men bilder var det också, både veckans magbild och så bjuder jag på bild på alla kläder i Litens garderob, (lägg märke till "onepiecen" med elefanter på som vi hade tänkt ta med till BB, även fast den är lite blå så fanns det ju faktiskt med rosa elefanter också, så fick bli en sån även fast vi inte vet vad som gömmer sig där inne än) och två utav Litens underbara blivande filtar.