Ännu en intervju..

.. Väntar på onsdag klockan tre. :) Ska nämligen träffa enhetschefen för LSS boendena här i Östersund, precis det jag söker och är ute efter i slutänden, det är ju därför som jag har pluggat. Som jag hoppas att det kommer att gå bra och att det sen kanske väntar mycket, mycket jobb! Självklart tänker jag inte lägga det jag redan "fått" åt sidan, men som jag sa till henne, den som erbjuder mest jobb och där jag kan få mest jobb sen också är ju självklart den jag kommer att lägga min energi på. Så återstår att se! Men spännande och pirrigt med en intervju jag verkligen vet att jag vill lyckas med! Återkommer när jag vet mer om detta.

Dagen idag har vi spenderat först med innelek och städning, sen gick vi ut på eftermiddagen och spenderade den ute i blåsten, vi besökte också skogen ovanför oss, Ammelie var mer än nöjd och tänkte absolut inte följa med in när det började bli sängdags..


Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli lite mer så att man själv kan gå och lägga sig, ögonen är väldigt tunga, men lägger jag mig för tidigt har jag en huvudvärk utan dess like imorgon och det uppskattas inte. Kanske ska ta en till kaffekopp innan och mysa ner mig lite till i soffan och fundera ut vad morgondagen har att bjuda på!?

Den bästa kärleken! <3

Det gäller att passa på de få tillfällen som det händer nu, men när det väl händer så finns det inget bättre! Kärleken!! <3 

Haft underbara syster här <3

Idag så har vi haft sällskap, och har fortfarande det av Emelie och Emilia,  hela dagen. :) Underbart! 
Först så kom älskade syster och gav glädje till hela lägenheten, man kan inte vara på dåligt humör när hon är i närheten, inte ens min huvudvärk satte stopp för det idag. Ammelie var från början lite blyg, eftersom det var ett tag sen nu så är det inte så konstigt, men efter en stund skulle hon upp i hennes famn hela tiden och hon och Sandra satt och tecknade lite teckenspråk med varandra, eller Sandra tecknade och  Ammelie försökte röra händerna likadant. :) Sen kom världens bästa gudmor på besök, vi åt tillsammans och sen myste vi i soffan. Alltid lika trevligt! 


Nu för tillfället sitter jag här med min älskade kaffekopp med Emelie och Emilia med varsin mobil i famnen bredvid mig, dagens ungdom.. ;) 
Ska ta och och kolla igenom böckerna lite innan sängen väntar, hoppas på att huvudvärken är som bortblåst imorgon, man kan ju alltid hoppas iallafall. :)