En dag på Furuviksparken :)

Igår tog vi med oss momma, morbror Staffan, Emelie, Simon och Nova-Lee för en dag på Furuviksparken. Hade en underbar dag, kan varmt rekommendera parken, dock kanske vid svalare väder när djuren även vill visa sig ute. Men vi var nöjd med besöket och Ammelie glad och lycklig över dagen och det är det som betyder något, att få se hennes glädje. ♡
Lillebror däremot hade amningsmaraton även på djurparken, kan förstå han med denna värme och med det så blev jag mest sittandes de gånger jag inte gick runt och ammade, men det var mysigt det med. Han är underbart snäll och bilresan dit och hem gick felfritt med några mat och sträcka på ryggen stopp. Har självklart bilder att visa från dagen. :)

Mysdag ☉

Idag tog vi en tripp bort från stan till Hammerdal för att umgås och mysa med farmor och farfar, faster Bine med familj. Blev en jätte mysig dag/em/kväll med dopp i sjön för alla andra utom mig och lillebror, middag, efterrätt i form av glass och jordgubbar och lite mys ute på gården. Helt underbart att få komma bort en sväng. Vi är även väldigt glad att det går att åka längre med lillebror utan ledsna miner, har sagt det från början och säger det än, han är oförskämt snäll denna lillebror. ♡ Ammelie var väldigt nöjd med dagen och allt bus med kusinerna A och J, så kul att blygheten inte ens existerar trots att man träffas max två gånger per år, så kul att se att dom leker och är med varandra som att vi skulle träffats igår.

Annars bara bra. Bvc besöket vi hade i veckan visar att vi har en matglad liten kille, dryga 400 gram har lillkillen gått upp och väger nu 3535 gram. Kan nu med gott samvete sluta med tillägget och bara köra på amning. Skönt att veta att det funkar som det ska nu. :) Nästa vecka ska Henke även bli pappa på papper så det hederliga besöket hos soc väntar, ska försöka att komma ihåg papperna från Umeå som bevisar att Henke är pappa även om vi har haft donator, med Ammelie glömde vi det och dom vill ju gärna se att Henke skrivit på ansvaret.
Lill killen tog även och bjöd på sitt absolut första svarsleende igår, fick det även på kort idag. Mammas plutt! ♡

Nu i helgen ska vi planera för den kommande semester trippen. Så vi har det vi gör, ska även hinna med fler besök till Hammerdal för att mysa med familjen Norrby medan dom är kvar.

Gummans 4 års dag ♡

Idag är det fyra! år sen vi låg på BB hon och jag och gosade, fyra år sen som jag blev mamma för första gången och var med om den största dagen någonsin, dagen då vi äntligen fick träffa hon, hon som gjorde vårat liv till ett helt annat, då livet verkligen började på ett nytt kapitel, ett underbart sådant. ♡ Fyra hela år av ovillkorlig kärlek, många tårar av både glädje och utmattning, glädje och känslor som är svåra att sätta ord på. Kan fortfarande än idag inte förstå att det redan gått fyra år, att hon blivit så stor och nu idag även blivit stora syster, vart tog dessa år vägen?! De bästa fyra år i mitt liv! Grattis mammas älskling på din dag, hoppas den blev så underbar som jag önskade dig att den skulle bli.
Kalaset blev toppen och det var många underbart fina människor som ville fira dagen med oss, hon har även fått massor av presenter och lyckan hon har utstrålat idag klår det mesta, bara lyckan imorse när hon fick se alla ballonger och hur det var dukat i köket, så underbart!

Så mycket som har hänt under dessa fyra år och den underbara tjej som hon vuxit upp till, det är otroligt och ett mirakel, att få vara hennes mamma är det bästa jag vet. Hon, med den bästa personligheten av dom alla, damen som gör mig gråhårig/tunnhårig varje dag, men även gör dagen till något speciellt, hon som alltid får en att ge ifrån sig ett leende varje morgon även om man själv fått minimalt med sömn, damen som verkligen kan pröva en annans tålamod, hon som lärt mig så otroligt mycket och gör än idag, den damen blev fyra år idag och kärleken är än större än den var för fyra år sen, kärleken som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva, den kärleken klår allt, grattis mammas älskling på din dag!