Tända lite ljus..

Ska snart iväg till graven åt momma! Köpte en ny lykta idag, och så fick jag en liten idé.. Så hoppas att idén blir lika bra i verkligheten som i huvudet! Återstår bara att se!
Tycker att det är så fint på kyrkogårdar denna tid, så fridfullt och mysigt! Kan sitta länge och bara vara...

Men först så blir det middag med S på besök! :-) Hon ska också med till momma och tända ljus...
Sen får vi se vart kvällen slutar. Blir tyvärr ingen fest för våran del i kväll, svårt att hitta hundvakt, men det får bli en annan dag! Hade dock varit roligt, men men... Kan hända annat kul istället!!

Nu middag!

Puss..

Liten blir stor!!

Lilla Astrid bara växer och växer, tiden går så fort. Känns som att det var nyss vi satt i bilen på väg hem med henne, men det var ju ändå 6 veckor sen vi gjorde det.
Nu tror jag att hon väger lite mer än 6 kilo, så lite har hon i alla fall gått upp. Vägde ju bara 2,9 när vi hämtade henne...
Hon är väldigt duktig när vi är ute och går, lämnar inte oss ur sikte och går jämt lös (förutom när det är bilar i närheten), kommer glatt springandes när vi ropar och lyssnar jätte bra.
Kan sitt, ligg, tass och vänta när vi ger henne maten. Duktiga tjejen ju! :-)

Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se hur stor hon har blivit!

         



På återseende!

...

Har nyss kommit hem från svärmor och svärfar. Hela familjen samlad förutom R.. Hade det jätte trevligt och mysigt! Firade att de varit gifta i 30 år idag! Middag (potatisgratäng och fläskfile), kaffe och tårta bjöds det på, så mätt var man när man gick därifrån. :-)
Lämnade C hemma och tog med oss A och det har tydligen gått jätte bra för C. :-) Han har ju inte varit själv hemma sen vi hämtade A. Och det är ju några veckor sen vi gjorde det nu. Tiden går fort.. (Eller jo kanske någon enstaka gång..)

I går så var vi på multihallen med O, E och S. Hade roligt, klarade sju banor gjorde vi.. Så duktiga var vi allt!
Tänkte att det kunde vara kul och det var det!

Sen på kvällen var jag med A och G på tjejkväll på Cubus. Hittade lite saker till 40% rea, och det är inte fel! :-)

Och nu tänkte jag avnjuta en kaffekopp och bara vara medans mannen i huset är på bandy!

Puss..