Ont, ont, ont..

Ja vad ska man säga..?! Det blir bättre.. 
För tillfället är jag less, hela magen är som ety enda stort blåmärke, det gör ont vad jag än gör, skratta, hosta, hicka eller höja rösten är inte ens att jag funderar på att göra för fy så ont det gör då. Sen den molande värken som är där konstant hela tiden och att ta sig upp och i sängen.. Fy! Det är bra tur att jag har min underbara sambo vid min sida! ♡ Nu är jag nämligen less! Och inte gör det saken bättre att jag ser ut som jag gör, blå och eländig och svullen till max över hela magen.. Man känner sig inte ett dugg fin ska jag säga er, att sånt litet kan få självförtroendet att sjunka så lågt.. Och jag saknar redan jobbet och alla där och är inte ens inne på första veckan som sjukskriven.. Hur ska detta sluta?!

Men nog med klagande, det finns ljusa stunder i detta elände också. :) Idag bjöd vi hem min bror och barn på middag, alltid lika mysigt att få rå om dom och se hur bra Liam och Ammelie leker med varandra. 
Och igår hade vi finaste gudmor på besök på eftermiddagen, alltid lika trevligt att få ha henne här! ♡Operationen gjord..

.. Och jag känner mig mer mörbultad än någonsin förut! Ont, ont och smärta har varit vardag dessa dagar sen i måndags, som var operationsdagen, men jag får skylla mig lite själv så ska inte klaga heller.. Tar ej emot morfin preparat överhuvudtaget, så det jag stått på dessa dagar är alvedon och det säger sig väl själv att det hjälper det lilla. Men, men.. Hellre ha ont än att må så som jag gör av morfin preparat. 
Men nu hade det gärna, efter två dygn jätte gärna fått gett med sig! 
Operationen gick iallafll jätte bra och som planerat, nu är jag utan både förstorad mjälte och gallblåsa full med stenar. Skönt att ha det gjort! Nu är det bara återhämtningen och vaccinationsprogrammet som väntar! 
Ni ska bara veta vad jag längtar tills dagen jag äntligen får lyfta upp min dotter i famnen igen, bara känslan att få mysas med varandra efter tre dagar utan umgänge alls, den gjorde återhämtningen bra nog bättre! ♡

Nu ska jag försöka att mysa ner mig så gott det går (med kuddar uppbullat lite här och var) i soffan med den underbara sambon jag har och äta mig en och annan macka kanske.. Matintaget dessa dagar har ju varit noll, men med sex påsar dropp så har jag fått mig mitt iaf. Så en och annan macka skulle nog inte skada! Lite bilder bjuder jag på också. :)
Vill också passa på att tacka alla fina som hjälp oss under dessa dagar med barnpassning och hundpassning, och för alla fina samtal, sms/meddelanden med mera, ni vet vilka ni är och ni är underbara, så tack!! Det värmer att veta att ni alla fina finns!! ♡

Första gubben ❤

Ammelie tog och slog till med att rita sin absolut första gubbe idag, blev ett porträtt av pappan tydligen. Duktiga tjejen våran! Och både mamma och pappa var snabba på att knäppa kort, allt för att bevara det fina konstverket! ♡