Jul i vårt hem!

Lite tjuvstart, men nånstans ska man väl få julstämning ifrån!
(ber om ursäkt för kvalitén på bilderna!)Imorgon står det pepparkaksbakning på schemat. :)
För tillfället sitter jag i soffan och känner lugnet efter en springtur med finaste Daniela, vi fick till och med ett nytt rekord vad gäller tid! ca 6 km på ca 31 minuter, nöjd! Självklart skulle min runkeeper krångla, måste varit nåt tjorv med gpsen eftersom jag fick tiden men inget avstånd, där var det 0, 00, så bilden är lånad av Daniela!


För ett år sen..

.. Stod vi där i kyrkan och gav våran dotter sina namn. <3 För ett år sen fick vi äntligen vara föräldrar och stå längst fram för att "visa upp" den allra käraste vi har. Den dagen som vi så länge hade väntat på, att det var just våran tur att få döpa våran dotter, inte vara dom som hade turen att få bli faddrar utan vi var föräldrarna denna gång, vilka minnen och känslor som kommer fram när man tänker tillbaka! Att ett år redan har gått känns för mig obeskrivligt, vart tog året vägen?!
Vi har iaf idag, av intiativ från världens bästa gudmor, "firat" denna årsdag med en dag som bestod av bara oss, mamman, pappan, gudmor, gudfar och Ammelie. Vi var först och lekte och busade en massa på djungelhuset. Efter det så åkte vi vidare hem till oss för att mysa på med måleri i all dess form, både på textil, men också på canvas med fingerfärg. :) Vi åt middag tillsammans och hade det hur mysigt och trevligt som helst! Ammelie somnande gott för natten redan tio i sju och mamman är på god väg hon med, förstår inte alls varför det inte inträffat ännu och pappan han sover redan. En helt underbar dag och jag tackar både gudmor och gudfar för den! <3

Gratis mössa! :)

Fick ett mail från pop idag där det stog att man fick en mössa om man delade och taggade polarnopyret på instagram. Och man tackar ju inte nej till en gratis mössa heller, så vi for självklart ner och hämtade den. :) Väldigt snällt och bra erbjudande!
Finaste tjejen i nya mössan. :)Sen åkte vi på coop för att handla, fick då en adventskalender utav världens bästa momma till Ammelie. :) En kalender som passar henne utmärkt, innehåller 24 st Pixi böcker. Så vi har en massa nya sagor att läsa när den 24 är förbi. :)Annars bara bra. Har gjort klart ännu en kurs, så nu återstår det endast två st sen är jag färdig Uska!! :) Har dock funderingar på att läsa ytterligare två kurser, men får se hur det är med motivationen när jag är klar med detta. Men det skulle bli ett plus att lägga till och själv veta att man har läst det också, allt för att öka chanserna till jobbet jag vill ha sen. :)
Men nu lite mys och fruktsallad i soffan sen är det sängen som väntar!