Årssummering

Ska försöka mig på att summera året som gått, men insåg att det kommer att ta lite längre tid än jag väntat mig, så den dyker upp så fort jag är klar. :) 

Här hemma har vi fortfarande sjukstuga, Ammelie fortfarande feber, hosta och rinnig näsa, jag ont i halsen och feber som är på väg bort iaf. Natten inatt var riktigt jobbig och hade jag kunnat hade jag där och då bytt plats med henne, hon hostade och hostade, även med medicinen hennes, den hjälpte endast för stunden som den också bara ska göra, sen var vi tillbaka på samma, till slut så slutade det med att allt kom upp, säkert en halv liter slem och det lilla som fanns i hennes mage annars pga det bristande ätandet.. Huvva! :(  Så inatt vid två satt hon och jag i ett varmt bad för att försöka lätta upp lite. Men även med alla saker vi gjorde så blev det lite sömn för oss alla, och hon blev så klart ledsen för att hon inte kunde somna pga hostan. Men till slut så med högläge så pass att hon får sitta och sova så somnar vi alla en stund, men har absolut inte fått sömnen som behövs, så ska bli intressant att se vart em slutar med en väldigt trött och trotsig Ammelie. Mammas tjejen! ♡ 

Annars är det bra. Imorgon är det nyår och vi har blivit bjudna till en helt underbar familj, våra grannar. :) Men får tråkigt nog se hur det blir med det med tanke på lill fisan våran. Hade varit riktigt trevligt och roligt för Ammelie att få ha Melissa och Nathalie och leka med. 

Men ska se om vi kan ta oss ut en sväng med grisarna här hemma, dom måste ju ut även fast vi är sjuka. Men lite frisk luft skadar ju inte. :)

Bjuder på lite bilder sen de senaste dagarna också. Och så hoppas jag bli klar med summeringen ikväll om kvällen/natten blir bättre än den var igår det vill säga.Julafton <3

Nu var den över för i år och jag kommer att börja räkna ner till nästa jul.. ;) Finns det någon tid på året jag verkligen älskar så är det julen och december månad!
Haft en helt underbar jul och kan inte förstå vad man gjorde alla de åren utan den bästaste i vårat liv! Hon gjorde hela våran jul! <3 Även fast hon hade 39 graders feber så var och glad och nöjd hela dagen/kvällen, mammas lilla prinsessa!
Vi myste på och öppnade lite klappar här hemma på morgonen, för att senare åka och fortsätta fira den hos min bror och svägerska. Allt var så bra som det kunde bli! Mer än nöjd över dagen/kvällen! Tack S och M för att vi fick fira julen med er.
Ammelie blev less på att öpnna klappar under kvällen så vi har ännu några stycken kvar under granen, så fort hon hade öppnat pippi huset och dockan så ville hon inte öppna mer, då var hon nöjd. :) Men hon har fått mycket fina saker och kläder, bland annat pengar, en snowracer, pippi hus med gubbar och möbler, pippi docka, pyjamaser, skepphäst,  byxor och tröjor, gunghäst, fingerfärg, play doh lera, kritor och tusch, 2 stycken dockor, Sullivan gosedjur, lego duplo affär, tågbana och disney prinsessor set, nalle puh nattlampa/gosedjur, låtsas mat och tårta i trä, böcker med mera. 
Vi var och är i alla fall väldigt nöjd med dagen/kvällen! En bra julafton!
Nu återstår det bara att hitta plats till alla nya leksaker. ;) Jag låter bilderna tala för sig själv!
 
 
Bjuder på lite bilder från mobilen också. :)
 
 
 
 

Julmys!

Här hemma myser vi av att julen snart är här. :) Alla klappar är klara och inslagna, vi har gjort det årliga pepparkaksbaket hos momman, haft lill jul med farmor, farfar, faster, Lelle, Wilma och Wiktor och bytt julklappar med fina Alice med familj. Och så har vi för första året bakat våra egna rullrån. :) Samt haft pyssel med kusin Emelie.
Nu återstår bara självaste julafton och vi, hela lilla familjen längtar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har också hunnit med i allt annat stök gjort om köksbänkarna, som jag velat länge, fula furu färg, så nu är dom omgjorda utav dekorplast från Panduro och jag kan inte ha blivit mer nöjd! Visst det tog tid och det var pillrigt att få det så bra som man faktiskt vill, men efter någon timme så var det klart. Tok nöjd!
 
 
Och Ammelie har hunnit med ett och annat bus, bland annat detta.. Haha!