På väg hem!

Är nu på väg hem från en kvälls vandring till Fettjåfallet som ligger i Klövsjö... Jätte vackert! 
Visst han inte se allt, lång bit att gå, ca 2 kilometer in i skogen med stig med massor utav stenar och stubbar på. Det vill säga lite jobbigt att vandra på... Och mina ben värkte lite väl mycket, i alla fall i nerförs backarna, gick konstigt nog bättre uppför! Men vi gick ju i alla fall mer än hälften utav biten, och jag lovar er att bron som man ska gå över var ingen hitt! Kändes som att det skulle gå av när man var på mitten utav den...
Men vi ska dit igen och se resterande av fallet. Såg bara det lilla nu, men det räcker för stunden. :-) Vackert var det i alla fall! P och L med barn var med oss, fast inte hela vägen in..
Kommer att lägga upp kort på fallet i morgon när jag har kunnat lagt in dom på datan, sitter som sagt i bilen på väg hem nu så..
Och om det är någon som känner för att följa med och se resterande så är det bara att ni hojtar till! Kanske är någon fler än vi som är grymt intresserad utav det här och gillar naturen!?


Nu ska jag ta och koncentrera mig lite på vägen, blir smått åk sjuk...


Lite mer äventyr... :-D

Eftersom vi inte kan göra så mycket mer än att vara med C idag. (Eftersom han inte kan vara själv hemma, för det kan alltid lätt hända en olycka.) Så har vi tänkt ut att åka på lite mer äventyr, blir troligtvis ännu ett vattenfall... :-D
Kan aldrig bli för mycket utav det goda! Trivs så fruktansvärt bra i naturen och att ha ett vattenfall bara någon meter i från mig är ju bara ett plus! Sen att C kan springa fritt i skogen tackar man inte nej till!
Visst är man fjantig som jag så är det ju lite jobbigt, går jämt och tänker på om det skulle dyka upp en björn.. Lite jobbigt! Så jag går runt och skriker för att kanske skrämma bort dom om det är så att dom är i närheten! Haha!
Kanske att bror och M följer med! Vore kul! Kan ju jag passa på att knäppa lite kort!

Lägger upp lite bilder senare...

Hoppas att ni får en bra helg!

På återseende!

Jobbig natt...

Ja, det blev precis som jag trodde. Jätte jobbigt att hålla sig vaken, men nu väntar snart sängen en stund i alla fall, först en sista sväng med C och sen sova till ca 9 då jag ska upp och ge C hans första måltid.... Kommer att vara något trött i helgen.
Har fått torkat spyor två gånger på tiden av två timmar, gav han vätskeersättning, men det var inget som han fick behålla så vi får se om det blir bättre nästa gång. Han har absolut inte fått i sig det han ska ha fått i sig i alla fall...Men kanske brukar vara så de första dygnen... Vad vet jag...
Ser i alla fall lite positivt i det hela. Eftersom C inte har varit så förtjust i sin mat på senaste tiden så kanske det blir ändring på det nu när han verkligen är jätte hungrig. Vore ju bra! Slipper vi hålla på att svälta han flera gånger.. Han får som inte in i huvudet sitt att det är det enda som han får utav oss.. Vi ställer ner det och är han inte intresserad så får han gott vänta tills nästa gång, men när han har ätit en måltid så får vi börja om igen... Ledsamt till tusen!

Kan ju i alla fall berätta nu när jag skriver här, att både jag och H har blivit så duktiga denna vecka. Har börjat sprungit varje kväll... Men tror att jag måste ta det lite lugnare ett tag, har fått benhinneinflammation... Men det läker tids nog!
Men skönt är det! Och två kilo har jag allt gått ner på en vecka... :-)

Sen så måste jag bara få berätta vilken underbar vän man har! Skrev ett så fint inlägg till sina vänner som ställer upp så mycket på henne och hennes familj, och vi var en utav dom. Så känslig som jag är så blev jag tårögd när jag såg inlägget... Tack A! Love you darling! ;-)

Nu tittar jag snart i kors! Så godnatt!