Mammografi...

Lite uppdatering om min så kallde varböld, som nu efter fyra läkarbesök inte alls ser ut att vara en sån, den varken känns eller är en typisk sådan enligt sista läkaren.. Så eftersom det var frågetecken angående den så blev det en remiss till mammografi. Väl där så blev det inte helt nöjt med bilderna som togs, så blev ännu en gång UL, tömning på vätska och biopsi tagen. Så än en gång sitter jag här med ett väldigt ont bröst med både skärsår och sticksår i sig och är ett frågetecken med tankar som far till alla möjliga håll.. Men tar och säger som läkaren säger när jag går ut, nu är det bara att hoppas på det bästa. Hoppas nu inte att svaren vill dröja allt för länge bara, man vill ju som verkligen jätte gärna veta redan igår vad det är för något, iaf jag..

Annars så är det bra. När det gäller lill stumpan så är det samma lika, inget gjort sen hon fick sin dos resulax, så efter ett samtal med 1177 blev det att göra om samma visa igen. (Ursäkta er känsliga, men hör borde ni nog sluta läsa om ni inte vill läsa otrevligheter. ) Gick dock lite bättre denna gång, men fortfarande jätte hårt det lilla som kom ut idag.. Det lilla som kommer ut är så pass hårt, nästan stenhårt, att man verklihen hör hur ont det gör på henne att krysta ut det.. Mammas tjejen!! Får se vad hon från 1177 säger när hon ringer upp, skulle ringa upp till oss igen efter nån timma för att höra hur det gått för oss.. Jag vet dock att så här borde väl vi ändå inte behöva ha det, eller rättare sagt hon ha det! Nån lösning borde det ju gå att få till på det hela. Jobbigt och dumt att se att hon har ont varje dag..

Men, men.. En bild på tjejen som fick bada efter allt det onda, något kul måste ju finnas med i allt det tråkiga också. Vet absolut ingen som verkligen älskar vatten så mycket som denna tjej, det verkligen lyser glädje i ögonen och hon skjuter i skratt så fort vi sätter på duschen. :)

Lilla hjärtat! <3På väg på kalas..

Sitter just för tillfället och gäspar som en tok, natten blev inte alls som förväntat och jag tror att vi alla egentligen borde vara hemma idag.. Då undrar säkert ni varför den inte blev det?! Jo lill stumpan har drabbats av förstoppning, så efter en timmes konstant skrikande utan att vi kunde trösta blev det ett besök på akuten där vi fick med oss resulax hem. Väl hemma fixade vi det där och kom tillbaka på ruta ett, nämligen en otröstlig tjej, det gjorde med all säkerhet jätte ont och mamma var den som var dum så det gjorde minst lika ont i mig... Mammas lilla tjejen! < 3 Så nu är vi här, trötta och hoppas att det hjälpte lite iaf, hon fick inte ur sig mycket och jag befarar att det blir samma ikväll.. Det gör ju så ont i en när som små har ont och man själv inte kan hjälpa.

Men, men kalas var det!

Stora tjejen..

Vårat lilla hjärta blev ju 6 månader igår. <3 Stort ögonblick, känns så fruktansvärt overkligt! Det firades med att ta månadsbilder även denna gång och göra nytt fot och handavtryck. :)
Här händer det mycket när det gäller Ammelie, händer nåt nästan hela tiden, hon har provat på välling, dock ingen höjdare, och nu äter hon gröten från 6 månader, hon har också visat att hon tar sig fram på golvet, fortast går det bakåt, hon visar så väl att hon vill komma upp i famnen genom att sträcka armarna, hon visar också att hon inte vill vara i allas famn, dom bästa är minsann mamma och pappa. Hon är så mycket medveten om allt runtomkring och är gärna inte själv, går vi ifrån så kommer det ofta en tår eller två, hon visar att hon har humor och verkligen älskar när vi busar och låter fult för henne, hon brummar som en bil och dregglet flyger runt henne. Hon vet skillnad på dag och kväll och är inga problem alls att lägga, dock så har hon kommit in i en tid där hon sover 1 till 2 timmar och sen vaknar och vill inte alls somna om på nån timme.. Hon verkligen älskar att bada och den stunden innan det är sängdags och vi tar ett bad tillsammans är så ofantligt mysig, hon ligger mot mig och många gånger så är hon så nära, så nära på att somna. Mammas fina älskling!! <3 Tänka sig att du redan har blivit sex månader.. Min lilla lilla bebis är du inte längre, men du har blivit en alldeles egen person med en helt underbar personlighet, där du väl visar att du vet vad du vill och har ett humör utan dess like.
 
Så bjuder på lite bilder som vi tog igår, ska också vid tillfället lägga in bilder på alla månader så ni också får se vilken skillnad det är på bild från bild. :)