Mammografi...

Lite uppdatering om min så kallde varböld, som nu efter fyra läkarbesök inte alls ser ut att vara en sån, den varken känns eller är en typisk sådan enligt sista läkaren.. Så eftersom det var frågetecken angående den så blev det en remiss till mammografi. Väl där så blev det inte helt nöjt med bilderna som togs, så blev ännu en gång UL, tömning på vätska och biopsi tagen. Så än en gång sitter jag här med ett väldigt ont bröst med både skärsår och sticksår i sig och är ett frågetecken med tankar som far till alla möjliga håll.. Men tar och säger som läkaren säger när jag går ut, nu är det bara att hoppas på det bästa. Hoppas nu inte att svaren vill dröja allt för länge bara, man vill ju som verkligen jätte gärna veta redan igår vad det är för något, iaf jag..

Annars så är det bra. När det gäller lill stumpan så är det samma lika, inget gjort sen hon fick sin dos resulax, så efter ett samtal med 1177 blev det att göra om samma visa igen. (Ursäkta er känsliga, men hör borde ni nog sluta läsa om ni inte vill läsa otrevligheter. ) Gick dock lite bättre denna gång, men fortfarande jätte hårt det lilla som kom ut idag.. Det lilla som kommer ut är så pass hårt, nästan stenhårt, att man verklihen hör hur ont det gör på henne att krysta ut det.. Mammas tjejen!! Får se vad hon från 1177 säger när hon ringer upp, skulle ringa upp till oss igen efter nån timma för att höra hur det gått för oss.. Jag vet dock att så här borde väl vi ändå inte behöva ha det, eller rättare sagt hon ha det! Nån lösning borde det ju gå att få till på det hela. Jobbigt och dumt att se att hon har ont varje dag..

Men, men.. En bild på tjejen som fick bada efter allt det onda, något kul måste ju finnas med i allt det tråkiga också. Vet absolut ingen som verkligen älskar vatten så mycket som denna tjej, det verkligen lyser glädje i ögonen och hon skjuter i skratt så fort vi sätter på duschen. :)

Lilla hjärtat! <3