Underbar dag!

Haft en helt underbar dag, med en massa sol och trevligt sällskap! :-) Blev blöt mer än en gång utav fasters lilla prinsessa...
Visst så jobbade jag ju i förmiddags, men nu i eftermiddag så har vi varit hos M och mor min var där och passade N-L och N. Så vi gjorde henne sällskap tills M kom hem från jobbet. Sen åt vi middag där... Tack för ikväll M!

Har bränt mig mer än jag någonsin gjort, och jag som är så rädd för hudcancer, men denna gång så tänkte jag inte på det. Vi var ju ändå ute och lekte med N-L... Så var inget som kom upp i mina tankar just vid det tillfället, men nu däremot!

Har varit och badat hela helgen med C, så han är inte den gladaste på oss, men det går framåt vill jag lova! Nu hoppar han från bryggan helt själv...

Annars så är det bra, går jätte bra på jobbet och jag kan inte trivas mer än jag gör. :-) Så nöjd!

Nu väntar städning utav bilen, sen är det sängen som gäller, om jag hittar en sida att sova på det vill säga! ;-)

Går hur bra som helst!

Trivs som fisken i vattnet på det nya jobbet... :-) Har gått hur bra som helst nu de två dagar som jag har gått bredvid. Hoppas att det går lika bra i kväll, första kvällen helt själv, och endast jag med körkort. Ingen aning om hur det ska gå.. Vet knappt vart alla bor... Så det ska bli väldigt intressant!

Annars så är allt bara bra, inte länge kvar nu tills vi ska till läkaren. Bara helgen har varit så är vi där...

Men nu så har vi tänkt åka och handla lite mat, så jag hinner äta något innan jag går iväg. Hoppas på en lugn kväll...

Ha det bra!

Första dagen på det nya jobbet!

Yes, äntligen så kommer dagen jag har väntat länge på! Idag klockan kvart i ett så börjar jag nya jobbet. Ska bli hur kul som hest! Tror att jag kommer att trivas som fisken i vattnet på denna arbetsplats. :-)
Känns hur bra som helst! Kan nog inte bli bättre.. Nytt jobb, nya möjligheter... Eller vad är det man säger?!

Men nu ska jag göra i ordning det sista, sen bär det iväg.

Hörs!