Fest ikväll... :-)

Ja precis som rubriken låter så blir det fest ikväll! Hoppas på att det ska bli kul, och självklart så tror jag inte att det kan bli annat med roligt folk... :-)
Men var ju inte direkt på något fest humör idag så får se vad kvällen har att bjuda på. Har i alla fall börjat på en cider... ;-)

Har i alla fall köpt mig lite nya kläder idag, ett par byxor och en tröja. För en gångs skull så har jag lite färg på tröjan så det blev en rosa. Inte likt mig, men alltid roligt med lite färg i tillvaron.

Annars så har det inte hänt allt för mycket, jobbat och varit ledig. Börjar bli lite less på att ha lediga dagar, jag vill så gärna jobba en heltid. Hoppas bara att det blir mer!
Och att ha ett till jobb bredvid skulle vara omöjligt eftersom att de ändrar dagar till och från på schemat, men står fortfarande kvar som timvikarie inom förskolan och det tänker jag fortsätta med!
Men som sagt skulle vara skönt med lite mer timmar än jag har nu, men vem vet en dag kanske jag står där med ett drömjobb och heltid. Skulle vara skönt!
För jag kan inte påstå att det jag har nu är något drömjobb, men det är en inkomst och jag är mer än nöjd över det!

Men nu rinner tiden iväg, hoppas att ni får en lika rolig kväll som mig! Nu väntar festen! :-) Puss puss