Fest ikväll... :-)

Ja precis som rubriken låter så blir det fest ikväll! Hoppas på att det ska bli kul, och självklart så tror jag inte att det kan bli annat med roligt folk... :-)
Men var ju inte direkt på något fest humör idag så får se vad kvällen har att bjuda på. Har i alla fall börjat på en cider... ;-)

Har i alla fall köpt mig lite nya kläder idag, ett par byxor och en tröja. För en gångs skull så har jag lite färg på tröjan så det blev en rosa. Inte likt mig, men alltid roligt med lite färg i tillvaron.

Annars så har det inte hänt allt för mycket, jobbat och varit ledig. Börjar bli lite less på att ha lediga dagar, jag vill så gärna jobba en heltid. Hoppas bara att det blir mer!
Och att ha ett till jobb bredvid skulle vara omöjligt eftersom att de ändrar dagar till och från på schemat, men står fortfarande kvar som timvikarie inom förskolan och det tänker jag fortsätta med!
Men som sagt skulle vara skönt med lite mer timmar än jag har nu, men vem vet en dag kanske jag står där med ett drömjobb och heltid. Skulle vara skönt!
För jag kan inte påstå att det jag har nu är något drömjobb, men det är en inkomst och jag är mer än nöjd över det!

Men nu rinner tiden iväg, hoppas att ni får en lika rolig kväll som mig! Nu väntar festen! :-) Puss puss

Åhh, så nöjd med mitt nya rum!

Var ju som sagt på Ikea igår och handla nya saker! Så otroligt nöjd, har aldrig haft det så här bra i mitt sovrum förut... :-)
Köpte i alla fall en ny säng, (Malm) huvudgaveln (Malm), resårbottnar och bäddmadrass, byrå, (Malm) sänglampor, nya gardiner, matta till vardagsrum och tre tavlor plus lite smått och gott. 
Som sagt förut så är jag en impuls människa och får jag en idé så ska det ske snarast! Kom på igår vid två tiden att nu åker vi på Ikea, sagt och gjort. Var bara att fara iväg, och inte blev jag missnöjd heller... Visst var lite jobbigt att komma hem vid elva och sen var det bara att skruva ihop även fast H inte var så sugen på det så var det bara att göra det ändå. Kanske lite less på mig... Haha! Han skulle nog kunna vänta en vecka till eller så, men inte om jag får bestämma. ;-)
I alla fall är väldigt nöjd över gårdagen, kan nog inte ha blivit bättre!

Har nyss kommit hem från att ha åkt en sväng med A. Duktiga du! Åkte en sväng på Frösön och kollade på lite hus. Fy f*n... Skulle mer än gärna kunna ta deras hus. Blir bara så avundsjuk och irriterad. Tycker att det är orättvist...
Var i alla fall trevligt, fick ju se hur duktig hon var på att köra! Och så fick vi ju några sladdar här och var... :-) Får se vad som väntar morgon dagen! ;-) Och kanske blir någon tur i helgen också... Tack för turen, och du grattis än en gång!

Men nu ska jag ta och umgås lite med min sambo... Kommer lite bilder på sovrummet också för er som kanske är lite nyfikna.

Puss puss


              

Så ont i huvudet...

Kan börja med att berätta att halva natten tillbringade jag på akuten med A och N. Stackars lilla tjej...
Hade i alla fall inte så jätte tråkigt som man brukar kunna ha en natt på akuten, visst väntetiden var väl inte den bästa, satt och vänta i dryga 4 timmar på att få träffa doktorn. Och kan då poängtära att vi hade åkt in för att hon hade andningssvårigheter...
Men vi fick ju svar på vad det var och hoppas att det blir bättre och inte sämre! Och det var ju precis som du trodde...

Kan förklara min huvudvärk som jag nu har, somnade inte förrens efter fyra... Brukar vanligtvis absolut inte vara vaken vid den tiden på dygnet, men det är alltid roligt att kunna få hjälpa till. Man känner sig så behövlig vid sådana tillfällen... Så att vara vaken så sent en natt vad gör det när man får chansen att hjälpa till...

Och nu väntar jag på att sambon ska komma hem så att vi kan åka iväg till bror och äta lite mat, jag önskade tacos. Så gott... Och så ska vi få träffa deras nyinkomna familjemedlem. En liten hundvalp... :-)

Puss och kram...