På jobbet...

Många funderingar som kommer i huvudet mitt nu när jag har suttit och pratat lite med en arbetskamrat både i går och i dag. Har fått reda på lite som jag inte hade en aning om, visst så gillar jag inte skvaller, men när det är spännande så kan jag mer än gärna lyssna lite... ;-) Och ja, jag vet att det finns många andra som pratar bakom ryggen på mig också så varför kan inte jag göra det i bland, om det inte går allt för långt.
Har hört både det ena och det andra och jag lovar er, att brydd det blev jag minsann. Men alla kan vi inte vara perfekta, men man kan ju i alla fall försöka att visa en bra sida när man är på jobbet. Eller?
Jag är ju inte alls perfekt, men jag försöker att visa upp en bra sida utav mig till nya folk runt omkring mig, även fast det inte jämt går som jag har tänkt mig... Visst att jag älskar att visa upp min riktiga sida och jag hatar falska människor och det är absolut inget jag eftersträvar. Men vissa gånger kanske man behöver anstränga sig lite mer, och visa en bättre sida än den man har. Så inte folk ska tro att man är en mica människa när man inte är det.
Och nej, jag har inget emot sånna och det vet ni nog så väl, har ju ändå en syster som är handikappad, men är man inte det tycker jag inte att man ska bete sig som en sådan heller...

Nej, nog med mina funderingar och tankar för idag! Nu åter till jobbet...
Skönt med lite lugna stunder så här innan allt sätter igång igen!

Puss