På jobbet...

Många funderingar som kommer i huvudet mitt nu när jag har suttit och pratat lite med en arbetskamrat både i går och i dag. Har fått reda på lite som jag inte hade en aning om, visst så gillar jag inte skvaller, men när det är spännande så kan jag mer än gärna lyssna lite... ;-) Och ja, jag vet att det finns många andra som pratar bakom ryggen på mig också så varför kan inte jag göra det i bland, om det inte går allt för långt.
Har hört både det ena och det andra och jag lovar er, att brydd det blev jag minsann. Men alla kan vi inte vara perfekta, men man kan ju i alla fall försöka att visa en bra sida när man är på jobbet. Eller?
Jag är ju inte alls perfekt, men jag försöker att visa upp en bra sida utav mig till nya folk runt omkring mig, även fast det inte jämt går som jag har tänkt mig... Visst att jag älskar att visa upp min riktiga sida och jag hatar falska människor och det är absolut inget jag eftersträvar. Men vissa gånger kanske man behöver anstränga sig lite mer, och visa en bättre sida än den man har. Så inte folk ska tro att man är en mica människa när man inte är det.
Och nej, jag har inget emot sånna och det vet ni nog så väl, har ju ändå en syster som är handikappad, men är man inte det tycker jag inte att man ska bete sig som en sådan heller...

Nej, nog med mina funderingar och tankar för idag! Nu åter till jobbet...
Skönt med lite lugna stunder så här innan allt sätter igång igen!

Puss

Blir inte mycket till helg...

Känns jätte bra att jobba helg, i alla fall vad jag tycker. Tycker absolut inte som de flesta att det är pest och pina att jobba helg. Nej, jag tycker att det är skönare att jobba helg och ser inget jobbigt alls i det.
Visst sen så kan jag väl säga att det är påfrestande när jag inte hinner träffa H nåt denna helg eller dom andra helgerna jag jobbar, men det är mest nu för har bara jobbat kväll nu denna månad. Så jag går när han kommer hem och visst det känns...
Så vi har ju inte setts mycket alls och då känns det väl inte så kul att gå på jobbet på helgen, men det är inget som blir så jobbigt att jag skulle ringa in och sjukanmäla mig även fast jag är frisk som det finns många som gör i dagens läge.
Det är ju ändå bara några timmar och dom rinner i väg snabbt. Är ju ändå ledig nån dag mitt i veckan istället då och kan träffa H dom dagarna istället... :-)
Kan dessutom träffa han när jag har kommit hem en stund innan sängen väntar.

Annars så är allt bra. Känns jätte bra att vi har pengarna klart för att köpa valpen och dom ligger i ett tryggt förvar tills vi tar ut dom och åker och hämtar hem henne. :-) Inte länge kvar nu... Spännande!

Har idag suttit och skrivit i tider på jobbet som jag kan jobba och det blev faktiskt en del. Tog på mig så mycket jag kunde och så mycket som det fanns... Och så blev det så bra att det är mest kvällar! Kan inte ha blivit bättre... :-) Vill ju inte lämna lill tjejen hemma själv den första tiden.
Nu kan jag bara hoppas att E går med på de tider jag har satt upp mig på. Bara att vänta och se när hon hör av sig!

Nej, undra om jag ska ta och vara lite social med mannen i huset! ;-) Blir ju inte mycket till helg, men den finns ändå där när man har slutat för dagen!

Puss

Övertid...

Vi som trodde att vi kunde göra kväll när vi var på väg tillbaka till M, men ack så fel vi hade. Blev lite mer än en timmes övertid istället. Så nu äntligen har jag kommit hem, lite tråkigt bara att det är sängen som väntar på en gång.
Fick ett larm om en brukare som hade ramlat så det var inte så mycket mer att göra åt saken än att åka dit.. Men lite mer pengar har ju aldrig skadat. Eller hur?

Annars så är allt bra, ledig i morgon sen så jobbar jag helgen. Måste dock ringa och höra med E i morgon hur det blir om det blir något mer jobb där. Har ju frågat ett antal gånger och bara fått olika svar, men i morgon så vill jag ha ett svar som jag blir nöjd med. Lite jobbigt att gå och vara ovetande om en sån pass viktig sak... Men det ordnar sig nog alltid.
Kollade på schemat i dag och såg att det kommer att bli kallabalik om dom tar bort de vakanta raderna som det har varit prat om, fattas ju en A tur och två stycken K turer på måndag redan så... Hoppas att jag får någon utav de vakanta raderna. Hoppas går ju alltid!

Men nu så, sängen var det! ;-) Godnatt!