En dag för mamma! <3

I lördags ordnade vi en "överraskningsfest" till älskade lilla mamma som fyller 60! år imorgon. :) Hon var inte alls förberedd på det som skulle hända och började nästan grina när vi kom för att hämta henne. Var en helt underbart rolig och bra kväll/natt och det bästa var att hon var minst lika nöjd med den som vi alla andra!


Världens bästa morgonhumör :)

Tänk om man själv kunde platsa in i den skaran.. Kan ärligt erkänna att man ska hålla sig borta från mig på mornarna, mitt morgonhumör är inte att leka med! Men att få se världens gladaste tjej med det absolut finaste leendet varje morgon har ändå fått det att bli bättre, just att få vakna upp till en som vaknar med leendet på läpparna slår ju allt. <3

En vacker dag kanske jag också är lika sprudlande glad som denna tjej på mornarna!

Nu väntar gröten sen ett besök hos veterinären. Ha en bra dag!

Aldrig mer distans!

Eller så är det bara just nu det känns som det, har fastnat och tycker själv inte att detta uppdrag är något som jag klarar av som jag hade velat klara av det.. Men mycket kan bero på förkylningen, men också att det inte var det lättaste frågorna denna gång, och självklart att tiden inte alls har funnits till att sitta för mig själv så pass mycket som jag kanske egentligen borde ha gjort.. Mycket som är i tankarna och jag vet att allt detta kommer att vara som bortblåst vid början på nästa del.. Suck! Men, men.. Bara att ta tag i det och få det inskickat för att sen få se hur dåligt betyget blev. Jag vill ju så mycket mer! Men bara bita i det sura äpplet denna gång och gå med på att det inte alltid kan gå så bra som man vill..