Underbara väder!

Och vi njuter till fullo genom så mycket utevistelse som möjligt! :)
Vi har även hunnit med ett besök till Nälden till morbror, moster och alla kusiner, blev en heldag med utelek, innelek, middag och lördagsmys :) Jätte trevligt!
 
 

Biopsin inställd..

.. Är tydligen inte våran tur denna månad med något, nu blev även tarmbiopsin för lill gumman inställd på grund utav hostan hon fått. Så jäkla drygt att vänta på en ny tid, men självklart så är det ju det bästa, allt för att inte öka risken vid narkos! Tror till och med Ammelie blev lite besviken med att inte få sova hos doktorn eller få en spruta i handen, berättade grundligt för henne vad som skulle hända igår kväll, och när vi kommer dit och har bytt om på henne och är nere för operation så kommer narkosläkaren och säger att vi får åka hem igen. Hon som varit inställd på att få sova hos doktorn, tur att hon var lätt att övertala att nästa gång så ska hon få sova där. :) Men som tur var fick hon en glass innan vi fick åka hem, kan ju bara tänka mig hungern när det blir så att man inte får äta någon frukost. Så hon blev nöjd!
Så vänta på en ny tid och hoppas på att det går fortare än denna gång och att hon sen ska hålla sig frisk vid det tillfället. Nu har det ju ändå blivit inställt två gånger så vi kör på tredje gången gillt!
 
Annars då, jag har väldigt ont efter besöket hos tandläkaren, fick 6! sprutor bedövning men ändå fick vi inte bort ilningarna eller det onda när dom drog tanden, skönt att det var över fort, men vill absolut inte görat igen.. Fy!! Blöder fortfarande från "såret" och hoppas innerligt att de har slutat när sängen väntar.. 
 
Kan bjuda på en bild på finaste kusinerna! Eftersom jag har tandläkaren i Krokom hade vi turen att bli bjuden på middag hos min bror med familj. Och dessa två dom kan charma en dom! <3
 
 
 
 

Vaccinationsprogrammet

Påbörjat! Två vaccinationer utav tre är tagna, åter igen om två månader för påfyllning. 
Känns bra nog i armen och jag är glad att det bara blev två av tre sprutor tagna idag.. 
Nu kan jag äntligen börja slappna av gällande alla baciller som härjar runt, skönt! 
 
Helgen bestod utav kalas, både för finaste syster, men även 50 års kalas hos min morbror. :) Trevligt och underbart att få träffs alla i familjen/släkten, händer inte allt för ofta, så det var kul.
Var även ut med Malin och ett helt gäng tjejer till i lördags, väldigt mycket skrattade och roligheter bjöd kvällen på. :)
Även farmor och farfar var förbi i lördags och bjöd på gofika dagen till ära. :)
 
Imorgon väntar tid hos tandläkaren för att få dra visdomstanden, ångest och allt som hör till, men det ska nog gå bra så fort allt är över. Fick erbjudande av att ta lugnande mot skräcken jag har, men eftersom jag blir som jag blir av den medicinen så tackade jag nej även denna gång, hoppas jag inte gjorde fel.. 
Även lilla sessan har tid för tarmbiopsin imorgon bitti.. Nervös mamma! Fy vilken dag som väntar imorgon, blir nog väldigt lite sömn inatt.. Men allt ska gå bra! Finns inga andra alternativ! Ska bli skönt att få svart på vitt vad som är fel, om det nu är gluten som blodproverna säger eller om det är något annat. Mest för hennes skull, skulle vara riktigt skönt att få pli på hennes onda, jobbiga mage.
 
Men kan bjuda på lite bilder innan sängen väntar, klockan är ställd på 05:15 imorgon bitti. Önska oss lycka till, uppdatering kommer imorgon om hur allt gick gör prinsessan.