Denna "extra" timme..

.. Vart tog den vägen?

Tycker att det var så skönt i går kväll när jag skulle till och lägga mig och visste att jag fick en extra timme till att sova för att sen kliva upp klockan sex i morse för att gå till jobbet, men inget som jag märkte av alls, lika trött var jag ändå och dagen har bara varit allmänt konstigt, inga klockor som var omställda hos brukarna så allt blev fel för mig.. Först nu när jag har kommit hem har jag börjat känna lugnet för denna dag. Och inte gör det saken bättre att vi inom jobbet har flyttat nu och allt blir struligt med det, ska köras hit och dit , brukare som klagar till oss, anhöriga som inte alls förstår vad som hänt och inte fått någon som helst information med mera, med mera..
Men allt lär bli så mycket bättre när man har kommit in i det hela! Får hoppas på det i alla fall..

Annars bara bra! Min mensvärk gav med sig sent i går kväll och har varit helt obefintlig idag, peppar, peppar..

Nu åter till att vara lite social med älsklingen!

Aj, aj, aj!! Den har kommit...

Idag är ingen bra dag.. Så jävla ont!! Hatar verkligen denna tid på månaden och inte gör det saken bättre att stimuleringen gör min mensvärk ännu kraftigare än den redan är! Fattar verkligen inte... Har redan tagit två alvedon som inte gjort någon som helst skillnad, legat i sängen mest hela morgonen/förmiddagen och hoppas på att den ska ge med sig under eftermiddagen/kvällen...

Ska försöka att ge mig iväg på apoteket så jag kan hämta ut min kur Pergotime, så det finns hemma när jag ska börja äta det på onsdag. Sen så är vi igång igen! :) Bättre lycka denna gång!
Hoppas verkligen att det är sista gången på länge som jag ska äta dessa tabletter nu..

Tyvärr kan jag inte låta glad i mitt skrivande för tillfället, men är jätte glad och spänd på det som händer. Man blir lika glad varje gång mensen dyker upp så man får börja ännu en gång! :)

Nu, apoteket!