Ruvardag 9 - Halloweenfirande

Snart uppe i tvåsiffrigt ruvande! Härligt!
Jag brottas med huvudvärken, frusenheten och den svullna magen, så längtar verkligen tills testdag då jag inte behöver ta Lutinus något mer... Om det nu då inte skulle vara symtom, då får de gärna stanna kvar!  Hoppas även att min positiva känsla har rätt, den finns även där idag och jag verkligen tror att detta försök har lyckats. ♡

Annars då.. Jo vi firar halloween idag och med en fröken som längtat länge till just halloween och att få klä ut sig så kan man inte göra annat. ♡ 
Så vu tog med oss granntjejerna och gick ut och busade. 🎃👻

Ruvardag 8

Jag tror på detta, har sådan bra känsla för att iaf ett av dom ska ha fastnat och hoppas så mycket på att min känsla har rätt denna gång!
Även om den bra känslan finns där, finns självklart de dåliga också.. Svårt att bli av med dom och vara positiv tiden ut! Det är ju upp till kroppen att hjälpa till lite här och just nu hoppas jag så att det vill det. Hade ju varit så underbart! Någon gång borde väl den känslan ha rätt?! Samtidigt vill man inte vara för positiv för att sen bli ännu mer besviken..

Kommer iaf med all säkerhet att tjuvtesta de närmaste dagarna, men kommer mest troligt inte gå ut med vilket svar jag får utan det berättar jag när tiden är inne för det.. Samtidigt som jag vill tjuvtesta så vill jag även leva kvar i denna bra känsla! Så svårt..

Annars är allt bara bra, troligtvis på väg att bli förkyld, med tanke på frusenheten och huvudvärken jag har för tillfället, eller så är det bidragande biverkningar av progesteronet..
Ammelie har haft Halloween fest på föris och var väldigt glad på vägen hem och berättade allt dom gjort, de hade även grillat korv till lunch och myst ute.
Och så här gick hon till föris idag. ♡

 

Ruvardag 6

Inte mycket som händer, tycker att dagarna går så fruktansvärt långsamt.. Många gånger kommer tankarna på om vi inte lyckas denna gång, om kroppen inte vill ta emot något utav de fina embryona.. Men som sagt, det är ju både upp och ner gånger under denna tid, just idag var det bara dåligt!
Vet att det är lönlöst att leta symtom för många gånger är det bara Lutinuset som gör påverkan eftersom det är exakt samma hormon som vid en graviditet.. Men sen kommer det även de stunder som man hoppas på att det kan vara just ett graviditetssymtom! Dock så kan jag inte säga mer än att molvärken i magen sitter kvar, även i ländryggen har det kommit sig smygande och att brösten ömmar är det jag känner, men som sagt kan lika gärna vara Lutinus. 
Har även varit inne på om man vågar tjuvtesta, men samtidigt vill man ju leva på tanken lite längre om det skulle bli ett minus?! Dock så tror jag stenhårt på tredje gången gillt och tänker göra det tiden ut, för hoppas det tänker jag inte sluta göra även fast det kommer dåliga dagar! 

Annars är det bra! Ammelie har haft pyjamasmys på föris idag och var så stolt över att få ha på sig monsterpyjamasen till föris. ♡ Som hon har längtat efter denna dag hela veckan. Tänka sig att något så litet kan vara så efterlängtat!