Nyss hemkommen från jobbet..

Skönt att äntligen få sitta ner och ta det lugnt ett tag, har inte varit en stund i dag som jag har suttit ner... Lite jobbigt, men det känns ju att man gör någon nytta i alla fall.
Har varit lite stressigt i dag och i kväll på jobbet, en med delegering och två vikarier på kvällen. Så det blev lite tufft... Och ja, den som har lagt schemat har väl inte gjort det bästa jobbet. Vi ska helst vara minst två stycken med delegering på kvällen... Så T var inte den som var nöjd när han kom vid ett tiden... Men vi klarade det bra och det blev inga avvikelser eller förseningar.

Annars så är allt bara bra! Har köpt lite nytt till hemmet, lite lampor och gardiner. Och jag blev nöjd! :-) Ville inte ha några spottar längre så vi tog och köpte andra sorts lampor till hallen.

Har nu fått sett magen på den blivande valpens mamma, och jag lovar er. Herre min je! Den var stor!
Så nu längtar vi ännu mer och det är bara åtta veckor kvar tills vi hämtar hem henne! :-)

Men nu väntar lite fika, sen så blir det sängen!

Helgen som varit!

Har varit helt underbar, om man bortser från några saker...
Hade det väldigt tufft med båda hundarna i hemmet. Gick jätte bra det första dagarna och den första natten, sen så rök dom i hop så pass mycket att han fick åka hem dagen efter. För vi ville inte ha på vårt samvete om det skulle bli ännu mer allvarligt...
Men det var kul att vara hundvakt och vi har insett hur pass mycket bättre C mår utav att ha en hundkompis vid sig dygnet runt. Så det blir en till hund, dock en tik!

Och i går så var det ju fest! Hade hur kul som helst! Och skulle mer än gärna göra om det... :-) Blev inte allt för sent, kom väl hem vid 3 tiden och det tycker jag blev en bra tid. Var mycket nytt folk att lära känna samtidigt som det var mycket bekanta där.

Har nu också fått hjälp av snälla morbror min att sätta för stängsel på gården, blev jätte bra. Så nu kan vi känna oss trygga när C är ute på bakgården och grannarna har inget att säga till om längre. Skönt!

Efter middagen så blir det städning av bilen sen blir det en tidig kväll. Börjar sju i morgon. :-)

Vad har vi gett oss in på...?!

Haha... Som rubriken låter! Vi har gett oss in på något i helgen som vi säkerligen kommer att ångra när torsdag är slut...
Vi ska nämligen vara hundvakt åt Cs avkomma D. Visst kommer nog att gå jätte bra, men fick ha han en sväng i dag också och behöver jag säga mer än att det är två stycken hanhundar som ska vara under samma tak i fyra dagar och tre nätter...! Och med samma energi som aldrig tar slut...
Trötta kommer vi nog att vara på söndag, men vad gör man inte för sina vänner! :-) Vet ju att om vi skulle behöva hjälp så ställer ju dom upp på oss. Kunde helt enkelt inte säga nej... Inte denna gång!
Men det kommer nog att vara skönt för C att få göra av sig med lite energi dom här dagarna och få veta att han inte är den enda hanhunden som existerar. Dom rök ju ändå bara i hop en gång i dag och det varade kanske i två sekunder sen var det över.

Annars så har det inte hänt allt för mycket, jobbar och stått i. Hittat en kennel som det säkerligen blir en valp i från i september. :-D
Har fått hört en massa skit snack, och det går in i ena örat och lika snabbt ut i andra. Varför lägga ner en massa energi på att sitta och prata en massa skit. Blir bara så irriterad på sådant folk. Kanske borde lägga ner lite mer energi sitt eget istället! Blir ju bara fel om det kommer till fel person, och fram kommer det alltid! Bara så ledsamt att höra det från alla andra istället för att få höra det från personen i fråga istället. Så kanske det går att reda ut...

Nu väntar lite fika, sen sängen. Börjar sju i morgon. :-)