Bilder!

Har haft fasters busungar här idag på eftermiddagen medans pappa Staffan och mamma Malin var och kollade lillebror i magen. :) Hade en jätte härlig eftermiddag med mycket lek och bus! Och självklart så fick kameran följa med på lite äventyr. Så tänkte bjuda på ett gäng härliga bilder! Titta och njut! :)
Ska försöka att snabba mig lite, klockan är redan för mycket för att fortfarande vara uppe när jag vet att alla tre kommer att komma igen i morgon bitti, så egentligen är det sängen som väntar, men måste bara bjuda på alla dessa härliga bilder först!
Nä, men sängen var det.. Gonatt!

Vårfint!

Mitt upp i allt hjälpande hos Gunnar och Anna i huset deras så har vi försökt att göra vårfint både på framsidan/baksidan och altanen. :) Alltid lika rogivande och skönt när man har krattat klart gräsmattan och man inser att sommaren snart är här! Nu återstår bara en liten del sen så är det vårfint här hemma! Den lilla delen hoppas jag blir klar i kväll efter allt annat som står på schemat för tillfället. Har varit en fullstpäckad helg, med både det ena och det andra, så ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll bara jag och älsklingen!

Fortfarande riktigt glad!!

Som sagt detta leende kommer nog att bli kvar ett tag.. :) Så jätte glad och det är något speciellt med att bli moster för första gången. :) Annars så är jag ju faster åt sex underbara och en liten till på väg.
Men, men fortsätta att njuta utav tiden med Rasmus! Har gått jätte bra, inga som helst problem, bara lite svårt att roa han, han sitter hellre och leker själv med henkes gamla bilar. :)