Funderat klart..

...Tror jag i alla fall! Men kanske inte riktigt säker. Mailet som vi skickade har vi fått svar på och det är mycket som ska ordnas med först, prover av alla slag som ska tas och analyseras i Danmark. Och pris skillnaden var inte så stor om man gemförde med här. Mycket som säger att vi kommer att fortsätta i Umeå, men kan ju komma annan klinik som har helt annat, man vet ju aldrig. Det får helt enkelt sommaren utvisa vad som händer!

Men , men hur det går kommer ni att få veta i alla fall sen när vi väl är där! :)

På återseende!

Funderingar kring Danmark!

Har nu äntligen tagit steget till att skicka iväg ett mail till ivf kliniken Triangeln i Danmark för att troligtvis få svar på alla våra frågor och funderingar. Har länge tänkt tanken nu när man har läst så mycket om just behandlingar i Danmark, men aldrig riktigt tagit steget, men nu så äntligen!!
Hoppas på att få svar så fort som möjligt!
Och eftersom det inte är någon väntetid just där så kanske man kommer igång lite snabbare än vad vi skulle kunna göra om vi skulle välja umeå. :)
Återstår i alla fall och se!

Spännande till tusen är det i alla fall! Alla steg närmare en behandling är ett stort steg!

Finns det någon som läser som har erfarenheter, både positiva och negativa angående att göra behandlingar i andra länder än här i Sverige får mer än gärna lämna en kommentar! Vore kul att få veta mer ingående hur det går till, tänkte med priser, boende, vilken klinik man ska använda sig utav med mera! Vore i alla fall jätte snällt!

Men nu så sängen, jobb i morgon! Utflykt står det på schemat! ;)

Våran midsommar!

Blev helt enkelt jätte bra! Åt middag med Danne, Katharina, Gonkis, Krister och Alicia för att sen avrunda kvällen med prat, spel och lite drickande!
Bjuder på lite bilder!

Haha.. Den bjuder jag på! ;)

Annars så bara bra!

Måste ju få berätta att jag blev faster igår åt världens finaste lilla prins! Grattis igen käre bror och Malin! :)

Nu ska jag passa på att vara social med syster som är här andra dagen i rad nu och hälsar på! :) Alltid lika trevligt!