Ni är underbara!!!

Kan verkligen inte tacka er nog, svårt att förklara hur glad jag är över att ni finns där!
Vad hade jag gjort utan er och era kommentarer?! Ni är helt underbara och jag är mer än tacksam!!

Trodde absolut inte att jag skulle få så många underbara svar från alla ni härliga människor! Ni gjorde helt enkelt min kväll!!

Så ta åt er och hoppas att jag kan hjäpa till någon gång med ett bra svar!

Många kramar till er!! <3

Hjäääälp!!!

Helt förtvivlad är jag idag.. Vet inte om jag har gjort något dumt eller om det kan gå bara för denna gång..

Fan, att man kan vara så klantig!!

I allafall, till saken.. Så är jag jätte noga med mina tider att ta sprayen på, 12.00 och 21.00 tar jag den varje dag hittills, men nu i morse så blev det ju helt fel...
Var med en vän på hennes jobb i natt och gjorde henne sällskap och i och med att jag kom hem vid kvar över sex i morse så la ju jag mig för att sova.. Dumt gjort nu så här i efterhand, men alla behöver vi ju våran sömn.
Men denna gång blev det ju sprayen som blev lidande och taget alldeles för sent, klockan tre i eftermiddag tog jag sprayen.. Eftersom jag inte ställde någon klocka, tänkte vakna utav mig själv, men dumt gjort utav mig!

Så nu går jag runt och oroar mig om att det kan ha gjort så allt kommer att bli fel och gå åt pipsvängen, eller så kanske det gick bara för denna gång..

Så ni som är insatta och vet lite mer än just mig, eftersom jag inte kan kontakta läkaren så har jag ju ingen annan kunnig att vända mig till.. Vore jätte tacksam om ni ville hjälpa lilla mig nu! :)
 
Vet ni om det gör stor skillnad och att allt blir fel nu? Eller är det inte så noga med när man tar den? Hur ska jag ta nästa dos? Ska jag ta den som vanligt eller skjuta på den några timmar?

Tack på förhand!
Ska fortsätta att försöka googla fram ett svar så länge..

Jäkla skit säger jag bara!!