Våran egna trattkantarell..

Hon mår bara bra efter omständigheterna! Blev en lång väntan, oro och saknad... Men vid halv nio fick vi äntligen hämta hem henne. Lyckan var stor!! :-)
Stackaren har gnällt och ylat en massa, lill tjejen våran.. Men hon har gjort sina behov och äntligen ligger hon och sover så sött! Dock så har hon inte blivit vän med tratten än.. Haha! Men det kanske kommer!?

Ska tillbaka nästa fredag för att byta gips och veckan där efter, sen om tre-fyra veckor tar dom bort stift och skruvar. Koppeltvång och inget bus på sex veckor! Blir svårt ska jag lova er!

Lägger upp en bild på våran egna trattkantarell!!Och har ni sett! Till och med rosa bandage fick hon! :-D Så fint så!

Nu äntligen väntar sängen! Sover skift jag och H i natt för att inte C ska vara där och vara allt för intresserad eller att A ska vara och bita sönder det.. Bäst att ta det säkra före det osäkra!

Sov gott!

Att det var så här illa...

Sitter just nu hos svärmor och ska försöka att få i oss lite middag i väntan på att få hämta lill tjejen från djursjukhuset.. Saknaden är stor när hon inte är i närheten och nu när vi vet att hon litter på operation!
Är så orolig att hon inte ska vakna upp.. Hoppas på det bästa och att allt går bra så hon inte får några men resten av sitt liv..

Kan kanske ta det från början så ni hänger med:
Åkte i morse till dsk borta i valhall, dom kände och kollade en massa och kom fram till att dom trodde det hade att göra med tillväxt sakerna i benet vid knät. Så vi blev skickade akut till djursjukhuset för att göra en röntgen..
Kom dit och dom kände och kollade en massa, gav henne lugnande och in på röntgen, där det visade sig vara knät problemet sitter i. Hela knät är löst och gick att röra på näst intill hur man ville..
Så nu ligger våran älskling på operation där dom ska stifta fast det lösa knät.
Och vi sitter och oroar oss en massa..

Att det skulle vara så här illa trodde jag absolut inte, mena hon sa som inget, utan var bara halt...
Men nu hoppas vi att det blir tll det bättre!! Och att det inte blir några som helst komplikationer..

Så nu ska vi vänta på att klockan blir åtta/nio och dom ringer och säger att allt gått bra och vi får hämta hem henne.. Stackars Castro är helt till sig, luktar en massa och vet inte alls vart Astrid håller hus...

Nu middag...
Återkommer i morgon!!

Haltande Astrid..

När jag slutade jobbet i kväll och kom innan för dörren hemma så är det första jag stöter på en haltande Astrid.. Eller måste få säga en hund som hoppar sig fram på tre ben, stödjer sig inte alls på vänstra bakbenet. Fan, stackars lilla tjejen våran.. Var det enda jag kunde tänka. Visserligen så gick man självklart och fundera hur detta kan ha hänt. H var på bandy så våra älsklingar blev hemma i cirka en timma själva.. Inte länge alls..
Och det enda vi kan komma på är om hon kan ha ramlat ner för trappen. Visserligen så finns det absolut ingen mening att sitta och klura ut det, kommer ju i alla fall aldrig komma fram till hur det kan ha hänt..
Så tog och ringde dsk veterinärerna och frågade om det var något vi kunde göra tills i morgon när vi åker till djursjukhuset som blir det första vi gör. (Bara att hoppas på att vi får en tid..)
Och till svar så får vi att vi ska ta det lugnt med henne och avvakta tills i morgon, skulle absolut inte linda det.. Visserligen så är det svårt att linda när vi inte vet vart skadan är!
Så vi får hoppas att det inte allt för allvarligt för hennes skull och att allt blir till det bättre!
Lite svårt att få henne att göra sina behov med att bara bli utsläppt på baksidan när vi brukar gå promenader, men det ska nog gå det också!
Skriver mer i morgon om hur det gick!

Annars så är allt bara bra. Gick jätte bra på jobbet idag också liksom alla andra dagar.. :-)

I morgon blir det som sagt besök på djursjukhuset, sen får vi se vart kvällen slutar, om vi kan åka någonstans eller om vi blir hemma..
På lördag så ska vi i alla fall på glögg fika hos syster yster min! Ska bli mysigt och trevligt! Lite utav en tradition numera.. :-)
Sen får man se vart helgen slutar!
Ha det bra!

Puss...