Helgen..

I går så hade vi A, W och W på besök hela eftermiddag och kvällen. Åt middag tillsammans, tacos blev det! :-) Sen så hade vi det bara allmänt trevligt! Spelade spel med barna och pratade en massa.

I kväll blir det inte mycket mer än jobb för min del, börjar kl kvart i tre och slutar kvart över nio. Så skönt.. Fast börjar bli lite smått less att jobba helg nu, men det är ju pengar..
Centrum ringde nyss och frågade om jag ville komma in ikväll, men som sagt så jobbar jag ju redan, men annars så hade det ju varit bra. Dock kanske lite tidigt, har inte ens gjort klart introt ännu.. Dom fick inte tag på någon, så förstår varför dom ringer och frågar.

Introt igår gick bra. Dock så är det väldigt annorlunda om man ska gemföra med Midgård, ingen ordning i huvudtaget, bara en massa strul.. Menar, sitta och prata en halvtimme på morgon och vid lunch om vem som ska göra vad.. Nej, varför inte bara ta ett papper och åka/gå iväg! Varför göra det svårare än det är!?
Men, men blir nog bra! Bara att sköta sitt..

Nu så en promenad med hundarna, sen lite tidig middag, och sen iväg på jobbet!

Puss!

Intro!

Som det flesta utav er redan vet så ska jag gå intro uppe på centrum, samma chef och fortfarande ansälld inom ösd kommun. :-) Ska bli skönt att kunna fylla upp de tomma dagarna jag har genom att jobba där! Sen så måste jag få erkänna att det ska bli skönt med lite förnyelse och lite nya vårdtagare.. Spännande!
Kommer dock troligtvis att bli att man kanske någon gång kommer att blanda ihop dagarna om vart man ska vara, men bara att vara på sin vakt så ska det nog gå bra! Ska försöka att ta så många dagar som möjligt i mars i centrum så jag kan få delegeringen där också. Behöver ju jobba 20 dagar innan man få en delegering, men det ska nog gå bra!
Känns riktigt spännande med ett "nytt" jobb!
Kommer dock fortfarande att ta på mig lika mycket på Midgård, för jag vill inte sluta att ta dagar där, så de dagar som finns ledigt på Midgård kommer jag ta, sen är det bara att fylla upp med dagar på centrum! Kommer att bli jätte bra! Känns hur bra som helst..
Börjar på fredag, en A tur, sen en C tur på tisdag, sen så jobbar jag ju lördag kväll, torsdag och fredag på Midgård!
Får hoppas att M är frisk så hon kan visa mig vart det är och vart man ska gå in med mera..! Så se till att krya på dig nu M!! ;-)

Annars bara bra! Snart middag, sen ska jag gå en sväng till M medans sambon är på bandy!

Puss!

Loppis!

Dagen började med att åka iväg på loppis på folketshus med A och G, jag hade fått det fina arbetet att vara kassör! Haha.. Tur att det var jämna tal så jag slapp använda miniräknare.. ;-) Som tur var så var ju A där hela tiden så jag kunde fråga henne om det var något jag undrade om.. Menar inte har jag någon aning om vilka storlekar på kläder som passar vilken ålder...
Hade det riktigt roligt! Lite pinsamt från början måste jag få erkänna, men lite vuxenpoäng kanske! ;-)
Några pinsamheter blev det, ville bara sjunka genom golvet ett fåtal gånger, men inga större beskymmer!
Träffade ett gäng känt folk som gick och kollade! Sen så både C, E och A hade bord där!
Så tack för denna dag A och G! Nu vet vi ju tills nästa gång hur vi ska sortera kläderna kanske.. ;-)

Annars bara bra! Väntar på att middagen ska bli klar, sen går vi vidare till A och G för att kolla på film! :-) Trevligt!

På återseende!