Vecka 21 (20+3)

Har helt och hållet glömt bort att uppdatera den nya veckan, som är mer än välkommen!
Ju längre in jag kommer i graviditeten, ju större blir längtan. Så dagarna här hemma går mest ut på att vi väntar och bonar! Eller rättare sagt jag bonar som aldrig förr.. :) Och ber Henke hjälpa till lite här och där.
Momma åt Liten firade den nya veckan med att köpa spjälsäng åt h*n! <3 Tack älskade mamma, från oss alla tre!

Annars är det bara bra!
Jag har märkt att den gamla tröttheten och kräkningarna har kommit tillbaka.. Nu? Jag måste sova minst en gång mitt på dagen för att orka en hel dag, och är ändå lika trött för att sova hela natten.. Kan dock ha en bidragande orsak till att nätterna mest går ut på att gå på toaletten och vrida och vända mig i sängen, antingen för att jag ligger fel och får ont eller för att jag vaknar och inte kan somna om. Och alla dessa mardrömmar på det, drömmer mycket konstigt och mycket som jag aldrig trodde skulle komma in i mina drömmar, helt förtvivlad och förstörd vissa mornar när jag vaknar, sen kan vissa vara så underbart härliga att jag inte vill vakna också. Dom vill jag ju självklart ha fler utav..
Och att jag kräks nu har jag ingen som helst aning om, trodde att det var slut på det.. Men i helgen så kom det inte så välkomnande illamåendet och jag kunde inte annat än att kräkas, efteråt så var det tipp topp igen.
Men, men.. Kan inte klaga! Dom senste veckorna har varit underbara! Jag njuter för fulla muggar och illamåendet/kräkningarna och tröttheten ska inte få mig på andra tankar. Allt är så värt det. <3

Har förutom pluggandet skaffat mig ett nytt projekt på dagarna, nämligen att göra om ett gammalt skrivbord, ni kanske minns mitt skåp som jag gjorde om i somras?! Ska vara i samma stil som det hade jag tänkt mig när det är klart. Men får se vart vi hamnar.. Tycker mest att det var jobbigt och tråkigt för tillfället.. ;)

Men, men.. Sängen väntar, ögonen är i kors och jag längtar efter sängen mer än jag kan beskriva!
Bjuder på lite bilder innan..

Litens nya säng!

Som till slut slutar med att denna filur har provlegat den.. (Upptäckte han liggandes där i när vi kom upp på övervåningen för att kolla vart han var, har ingen som helst aning om hur han tog sig upp, men där låg han i alla fall och bäddat hade han också gjort.. Knäppis!)
Och så bjuder jag på en bild på det nya projektet. Tror ni att det blir något utav detta?