Andra fotoboken ❤

Var ju tvungen att göra en fotobok på det andra året också med de bästa ögonblicken, har ju redan en från första året. Och idag så fanns den i brevlådan, helt perfekt! 
Kommer att bli tittad i minst lika mycket som bok nummer 1 och inte minst utav prinsessan våran,  hon älskar att sitta och bläddra i den första boken och peka på allt och alla där i. ❤


Annars bara bra. Är på jobbet för tillfället och har en lugn stund innan alla läggningarna sätter igång. :)
I veckan så har det inte hänt så mycket, vi passade på att åka till Hammerdal som sagt i måndags då vi båda två var lediga. Hittade en massa fina saker som jag har blivit lovad att få ta hem, bland annat en byrå. Ska bara göras om lite, kommer att bli jätte fint så länge som slut resultatet blir som det är i mitt huvud. :) Sen myste vi på där ute och Ammelie var helt såld i att farfarn körde traktorn på en sväng. :) De andra dagarna har vi bara myst på både ute och inne. Kusin Emelie har också varit förbi till och med hennes nya pojkvän tog och följde med igår så nu har vi träffat han också, väldigt trevlig kille. :) 


Vi har också köpt lite nya höstskor åt prinsessan och det passade ju väldigt bra nu när snön fick för sig att komma idag. :)


Men åter till arbetet! Ha en fin kväll kära läsare. :)


Finaste grisen! ❤🐶