Andra fotoboken ❤

Var ju tvungen att göra en fotobok på det andra året också med de bästa ögonblicken, har ju redan en från första året. Och idag så fanns den i brevlådan, helt perfekt! 
Kommer att bli tittad i minst lika mycket som bok nummer 1 och inte minst utav prinsessan våran,  hon älskar att sitta och bläddra i den första boken och peka på allt och alla där i. ❤


Annars bara bra. Är på jobbet för tillfället och har en lugn stund innan alla läggningarna sätter igång. :)
I veckan så har det inte hänt så mycket, vi passade på att åka till Hammerdal som sagt i måndags då vi båda två var lediga. Hittade en massa fina saker som jag har blivit lovad att få ta hem, bland annat en byrå. Ska bara göras om lite, kommer att bli jätte fint så länge som slut resultatet blir som det är i mitt huvud. :) Sen myste vi på där ute och Ammelie var helt såld i att farfarn körde traktorn på en sväng. :) De andra dagarna har vi bara myst på både ute och inne. Kusin Emelie har också varit förbi till och med hennes nya pojkvän tog och följde med igår så nu har vi träffat han också, väldigt trevlig kille. :) 


Vi har också köpt lite nya höstskor åt prinsessan och det passade ju väldigt bra nu när snön fick för sig att komma idag. :)


Men åter till arbetet! Ha en fin kväll kära läsare. :)


Finaste grisen! ❤🐶

Nu har jag gjort helg..

.. Och är ledig i hela två dagar. :) Härligt! Har gått jätte bra att jobba i helgen, lite rädd när det gäller alla bakterier och så eftersom min blåsa nu har gått sönder i mitten. Och då känns det extra viktigt att plåstra det riktigt hela tiden, och eftersom det tvättas händer hela tiden plus att man spritar dom ett gäng ggr per arbetspass så känns det inte som att jag gjort annat än att byta förband hela tiden.. Haha! Men snart så borde det ju vara helt läkt, den har ju gått sönder en liten del iaf så nu borde det ju bara vara den nya huden som ska bli riktigt bra. 


Annars har det varit en väldigt lugn helg. När jag inte har jobbat så har vi myst på hela familjen, har haft kusin Emelie och Julia här hela helgen också. På fredag kväll passade vi på att ha en myskväll hos M och H, väldigt trevligt hade vi och tycker verkligen att det ska göras om. :) Och för tillfället så sitter jag och rensar lite kort som ska framkallas, att man blivit så värdelös på just det.. Men nu ska det bli gjort! Kul att ha kvar även framkallade och inte bara liggandes på datan. 
Sen så väntar sängen och imorgon blir det en sväng bort till Hammerdal och farmorn och farfarn. :)

Ny frisyr

Har tagit mig iväg och gjort om frisyren lite, riktigt nöjd och skönt att få bort allt slitet. Vet inte när jag var hos frisören senast, så det var verkligen på tiden. :) Lite ovant med lugg än så länge och tycker mest att den är i vägen hela tiden, men det lär väl ge med sig om en vecka eller två. :)
 
 
Annars bara bra. Har dock varit och varit klantig igen, tog och skållade handen här om dagen på jobbet så nu är den oanvändbar några dagar till, fy vad ont det gjorde och gör! Men det börjar att bli bättre och jag verkligen längtar till helgen när jag får återkomma till jobbet igen. :)
Lill stumpan har också varit hemma i veckan med endast hög feber igen, förstår inte varför det inte kan bli mer än bara febern som kommer?! Lär ju säkerligen vara nåt som går eller så har hon någon infektion som inte riktigt vill lämna kroppen.. Var ju inte mer än en och en halv vecka sen som hon hade feber.. Det återstår att se om den kommer tillbaka igen.
Så vi har mest myst på hela veckan, jag hann jobba en kväll denna vecka innan jag tog och gjorde mig illa, så är lite rastlös.. Tur är väl att både mamman och barnet kan få springa av sig lite energi ute om dagarna!
 
Men lite soffmys innan sängen väntar! Kan bjuda på lite bilder också innan. 
 
Familjen! ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har också under tiden jag inte uppdaterat hunnit med en massa kusinmys! Ammelie fick också hålla Kian själv för första gången och oj vad hon njöt, klappade fint på magen hans och sa hej flera gånger om. :)