Denna spruta..

Här är vi inne på kväll/natt tre med 39 grader i feber, denna vaccinspruta ska då alltid ställa till det.. Jag som var helt säker på att hon skulle slippa feber denna gång, men precis vid dag 9 så kom det. Så har haft jobbiga läggningar, kvällar och nätter nu här dom senaste dagarna, men inte så konstigt med tanke på febern, lill stumpan! :( Så hoppas så innerligt på att det är sista natten nu, så både vi och gumman kan ta tillbaka lite missad sömn. 
Jobbigt när dom små är dålig, gör så ont att man själv inte kan ta över! Hon tog till och med och somna i famnen på mig tidigare idag och det var väldigt längesen ska jag lova er! Och eftersom jag inte hade hjärta till att väcka henne så fick hon sova i tio minuter och mamman passade på att mysa! <3

Älskade hjärtat mitt!

Annars är det så bra som det kan bli, jag pluggar och läser så ögonen står i kors. Och vi försöker göra allt som den lilla damen blir nöjd över, inte ens maten faller i smaken dessa dagar, tackar så innerligt för att välling finns och går ner.

Men lite egentid innan jag själv stupar i säng vore underbart!

Fin besök. :)

Idag har vi haft fin besök hela eftermiddagen/kvällen av fina C och M. Så roligt att efter dessa år äntligen träffas igen. :) Mycket att prata om och C och Ammmelie lekte väldigt bra tillsammans, väldigt likasinnade är dom två och det är ju bara ett plus. Åt älgstek med strips tillsammans, riktigt gott blev det, hon kan det där med att laga mat M. :) Så en väldigt lyckad dag med andra ord, Ammelie slocknade väldigt snabbt ikväll och jag ska till att plugga lite innan jag själv stupar i säng. Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi ses!

Fina tjejerna!

Men som sagt lite studier på det här så har jag gjort min dag och kväll sen.

Så mycket tid över till annat!Hon trivs väldigt bra där i sitt egna rum i sin storatjejen säng. <3 Mamman har börjat komma in i det hela, men ska inte stoppa under stolen att jag längtar lika mycket varje kväll tills hon kommer och väcker oss och kryper ner för att somna om där på morgonkvisten den sista lilla tid som är kvar innan vi ska upp. Så underbart mysigt! 
Men har nu efter ett antal kvällar med lätta läggningar (max 10 minuter) insett att det är så mycket tid till annat som infunnit sig, förut vaknade hon mer eller mindre varje timme för att vänta på att vi skulle lägga om henne igen, nu existerar knappt det, det händer att man får stoppa om henne en gång innan vi går och lägger oss, men då somnar hon så fort hon märker att vi är i rummet. Nu hinner jag ta min springtur plus en massa annat tjafs innan jag själv ska upp och lägga mig, till och med sitta och slappna av framför serier utan att behöva missa hälften. Underbart!! Hon är duktig min lilla gumma, mamman är så stolt! Visst har vi haft två jobbiga kvällar och nätter, men motgångar måste man ha, så är det bara. Det är bara så skönt att det går så bra och att mina tankar inte infunnit sig än, många gånger som jag var rädd för att hon inte var redo än, men än så länge tror jag att hon var mer redo än mamman själv var/är. Det är bara det där första steget, första steget mot nåt nytt som är så jobbigt! Allt går för fort bara! 
Men, men.. Nu ska jag njuta av kaffekoppen innan sängen väntar. Skulle ha tagit tag i och läst lite ut studieboken också, men nä det får bli imorgon!

Detta skriker efter mig! ;)