Helt plötsligt så står hon helt själv <3

Mammas tjej börjar bli stor! <3 Igår när vi var ute en sväng på em så står hon som hon alltid gör mot en, men helt plötsligt så släpper hon taget och klappar händerna. :) Släpper sen efter det flera gånger i rad. Mamma blev självklart jätte glad och stolt och skrek i iver för att pappa henke skulle få med det på bild och film. :) (Mamman fick också med det på bild.) Kan bara tänka mig hur det kommer att se ut när hon ska ta sina första steg.. ;)

Bvc och utelek

Idag väntade ett besök på bvc. Alltid lika kul att få höra att hon växer som hon ska, hon till och med visade S glatt flera gånger om när hon vinka, sa hej och slog två klossar mot varann. Mammas duktiga tjej! <3 Hon fortsätter med att låta kurvan gå rakt upp när det gäller längden hela 77 cm är hon nu (förra besöket var hon 72, 5 cm), hon till och med "klättra" upp en rad så nu ligger hon på andra strecket över "normal" kurvan. Och vikten ligger på hela 9895 gram. Stora tjejen! :) Förstår fortfarande inte vart den lilla, lilla tjejen på 50 cm tog vägen, tiden verkligen susar förbi..

Resten av dagen spenderades ute i det underbara vädret, svängde också förbi hos Malin med barn. :)En dag fylld med bus och lek :)

Tog med oss lillan för att för första gången leka av oss på djungelhuset. :) Det var verkligen en hit och kommer absolut att göras om igen, snarast. :)