Nytt i designen :)

Har suttit några dagar nu när tiden har funnits till, till att byta ut bilderna i designen.. Tyckte verkligen att det var på tiden att få det gjort. Lite förnyelse har ju aldrig skadat. Och blev faktiskt rätt så nöjd! Många underbara minnen och ögonblick med dom flesta korten. <3
Bytte också ut texten i headern, eftersom jag själv inte tycker att "The way to our child.." passade längre med tanke på att hon nu är här hos oss. <3 Just dom orden kommer alltid att ligga varmt i hjärtat och det finns tusentals känslor med i bilden, men blicka framåt och låta nuet ha sitt..

Så det var det.. :) Större ombyte än så tänker jag minsann inte ge mig in på. Att göra sidobilden tar sin lilla tid.. Men huvudsaken och det viktigaste av allt var ju att stumpan också fått sina platser i bloggen! :)

Paus från pluggandet..

Sitter för tillfället och läser och läser, sida efter sida.. Men det blev lite väl mycket i hjärnan så tar en paus från detta pluggande och återgår imorgon istället!

Idag har vi iaf haft besök av fina Jessica och Alice. Ingen blev gladare än Ammelie som fick sig en lekkamrat hela eftermiddagen. :) Och att mamman fick dricka kaffe med sällskap och prata en massa är ett stort plus!Och imorgon väntar troligtvis staket uppsättning på framsidan, kommer att bli hur bra som helst! Skönaste kommer att bli att hundarna kommer kunna vara med där ute också och inte enbart på baksidan. Men orken till att göra det ska infinna sig också.. ;)

Men nu kolla lite bloggar för att sen sluta ögonen, ny dag imorgon!


Egentid!

Mannen i huset är ute på en springtur med en kompis, barnet och hundarna ligger och sover så jag tar till vara på denna egentid genom tända ljus, en kopp kaffe och skriver lite i Ammelies album. :)