Underbara helg!

Och så var den här, helgen som längtat efter, nu har vi pappa hemma i hela tre dagar och vad vi ska mysa! ♡
Idag har Ammelie fått gått ut och busat hos grannarna, nöjd och glad kommer hon tillbaka in med en hel hink med godis och pengar. Det var några av grannarna som hade pyntat upp hos sig och det tyckte hon ju självklart var jätte roligt, men även lite läskigt med lysande ögon och spindelnät. :)
Med Melker är det lite bättre, var ju hos barn igår och dom hörde att det fanns bra med slem i lungorna, men eftersom det hållt i sig så länge så är det bara som sagt ett virus och hon tyckte att han skulle kunna klara av det själv, skulle det inte ge sig inom de närmaste dagarna skulle vi komma tillbaka för en ny undersökning. Så nu hoppas vi på att vi är i sluttampen och snart kan få tillbaka lite sömn på natten. Just falsk kruppen är ju mycket bättre, lite skällande hosta kvar, men man känner och hör allt slem i lungorna på han då istället, stackarn!

Annars är det bra. Har haft en fullspäckad helg med besök och massa bus och än är den inte slut, vi avslutar imorgon med den viktiga Bamsegympan som alltid är ett väldigt bra avslut på en helg. :)
Hoppas ni alla har en underbar helg! 😘