Underbara helg!

Och så var den här, helgen som längtat efter, nu har vi pappa hemma i hela tre dagar och vad vi ska mysa! ♡
Idag har Ammelie fått gått ut och busat hos grannarna, nöjd och glad kommer hon tillbaka in med en hel hink med godis och pengar. Det var några av grannarna som hade pyntat upp hos sig och det tyckte hon ju självklart var jätte roligt, men även lite läskigt med lysande ögon och spindelnät. :)
Med Melker är det lite bättre, var ju hos barn igår och dom hörde att det fanns bra med slem i lungorna, men eftersom det hållt i sig så länge så är det bara som sagt ett virus och hon tyckte att han skulle kunna klara av det själv, skulle det inte ge sig inom de närmaste dagarna skulle vi komma tillbaka för en ny undersökning. Så nu hoppas vi på att vi är i sluttampen och snart kan få tillbaka lite sömn på natten. Just falsk kruppen är ju mycket bättre, lite skällande hosta kvar, men man känner och hör allt slem i lungorna på han då istället, stackarn!

Annars är det bra. Har haft en fullspäckad helg med besök och massa bus och än är den inte slut, vi avslutar imorgon med den viktiga Bamsegympan som alltid är ett väldigt bra avslut på en helg. :)
Hoppas ni alla har en underbar helg! 😘

Fortfarande sjuk kille!

Trodde i mitt stilla sinne att det var på bättringsvägen, men nu tycker jag att det går åt andra hållet i stället, blivit mer rosslig och man kan känna rosslig genom mage/rygg på han, även hostan har blivit värre och med det även hesheten.. Men han är iaf lika glad om dagarna, men nätterna är jobbiga och det kommer tillfällen då jag känner mig som världens sämsta som inte kan hjälpa mer än att vara en trygg famn, ge näsdroppar, sjunga, vagga och bara vara där.. ♡
Får se hur det ser ut imorgon bitti, är det lika och ingen förbättring blir det hälsocentralen så dom får lyssna på han åtminstone så jag kan släppa den oron..

Annars är det bra om man bortser från sjukdom och sömnbrist. Har bara myst på i veckan, finns ju inte så mycket annat att göra när lilleman är sjuk. Har även fixat en mys/läshörna nere i lekrummet och det uppskattades mycket från storasyster, men även mamman och lillebror som nu kan vara med i lekrummet medans storasyster leker. :) Riktigt underbart faktiskt!
Har blivit helt dagavill denna vecka och var inte med på noterna att vi redan befann oss vid helgen, men en överraskning har ju aldrig skadat och vi har alla längtat tills pappan är ledig, så ska bli underbart med helg!

Bättre och bättre!

Här blir det bara bättre och bättre med Melkers förkylning/falsk krupp. Det har blivit mycket bättre, även fast nätterna fortfarande är jobbiga så är det inte tillfällen då han skippar efter andan nu längre och det är riktigt skönt! Med mamman däremot är det lite jobbigare, skulle behövas en vecka med sömn efter alla dessa nätter utan, men det tar jag nog igen så fort han blivit större. :)
Annars är det bara bra här. Dagarna går riktigt fort och jag försöker stanna upp och ta in varje ögonblick. ♡
Har rensat en hel del här hemma under dessa dagar, mest kläder från barnen, allt 50/56 och vissa 62 är ju i en låda nu och det känns i mammahjärtat när de minsta storlekarna ska packas ner. ♡ Det går ju för fort! Sen så Ammelies 110/116 är bortplockat, finns några 116 kvar, men det mesta i hennes garderob är nu 122, stora tjejen våran! ♡