Kusinmys!

Här hemma har vi Nova-Lee på besök. Hon ska till och med sova över till imorgon. :) Innan hade vi också kusin Liam med mamma och pappa på besök, så har varit bus och lek hela eftermiddagen lång. När Liam och föräldrar åkt hem så fick Nova och Ammelie ta ett kvällsbad tillsammans innan stumpan skulle i säng. Och nu är det faster och Nova tid framför Barbapapa på tvn. :)

Ett tag sen sist..

Här hemma har det blivit så mycket annorlunda, har en dotter som bytt rytm när det gäller sömn, somnar vid sju, vaknar vid tolv eller ett för att vara vaken i en till två timmar, varför har jag inte kommit i underfund med än, har provat allt som går att prova för att få henne att somna om men inget funkar, hon ligger nöjd kvar i sängen inte ledsen eller nåt sånt, oftast, för att sen somna om. Jag själv är nöjd så länge hon inte är ledsen eller har panik och håller sig vaken tre till fyra timmar, men sen när hon har somnat vaknar hon allt från halv sex till halv sju för att påbörja sin morgon. Förut var hon mer en sjusovare och sov gärna till åtta iaf, så eftersom det blivit lite ändrat här hemma och tidigare mornar med lite vakentid på natten så har mamman själv somnat vid läggningen. Så med ett litet busfrö som hittar på med allt, verkligen allt, hela dagarna så har tiden till att sitta här inte infunnit sig alls. Har till och med lagt pluggandet till hennes lunchvila istället för efter hon somnat för natten. Så ska själv försöka att komma i våra nya rutiner så kommer jag nog in i skrivandet igen.. Men tiden som finns kvar till annat just för tillfället går till pluggandet, som jag förövrigt inte alls har motivationen till längre och när den inte finns så ska jag ärligt säga att det är fruktansvärt jobbigt att bara titta på böckerna.. Men, men snart klar!

Annars är allt bara bra med oss. Dagarna går ruskigt fort fram och prinsessan har hunnit bli 15 månader. <3 Stora tjejen våran! Det tåls att säga många gånger om, vart tar tiden vägen?!

Bjuder på lite bilder sen sist också, sen ska jag passa på att njuta framför tvn, kan inte komma ihåg när jag var vaken denna tid senast..

Det har hänt lite..

.. Sen springturerna blev en vardag. :) Riktigt roligt att få se lite skillnad, när man själv inte tycker att det syns nåt och vågen bara visar nåt enstaka kilo minus så är det kul att få känna att kläderna blir på tok för stora. Dessa jeans köpte jag i våras, och nu kan jag dra ut dom en bit från midjan och lika i låren så sitter dom slappare. :) Hade dock velat se lite mer skillnad på vågen också, är fortfarande en som kan stirra mig blind på siffrorna! Sen så var det denna mammamage som jag försökt och envisats med i snart ett år, kanske ska prova lite andra övningar?! Eller så får den vara kvar helt enkelt!

Men, men bjuder självklart på en bild också. :)