Kärlek! <3

Inte allt för ofta nu för tiden som man kan ligga i soffan och mysa som förut, oftast somnar hon i sängen, men just idag var hon tröttare än tröttast och slocknade fortare än kvickt när vi låg och mös i soffan. Och självklart tar jag tillvara på detta underbart mysiga tillfälle! <3

Detta om något är livskvalitet!!Påsk

Här hemma firade vi påsken med att Ammelie fick sitt absolut första påskägg, med majskrokar och en leksak inuti. Majskrokarna var dom som var bäst.. ;) Vi har också igår varit iväg på påsk middag hos finaste momma med syskon och kusiner. Sen har vi mest varit ute och njutit av det underbara vädret, kan man hoppas på att våren är på väg?! :)

Ammelie har också "firat" in denna påsk med att ta sina riktiga första krypsteg, och kan ni tänka er det går framåt också! ;) Stora tjejen! Så nu är det inte bara hasandes på rumpan och ålandes bakåt som gäller... Så kul att se att hon nu kan ta sig fram på annat sätt också! :)

Men lite bilder innan annat väntar. :)
Och så nån på henne när hon kryper :)
8 månader idag!

Här går det undan, redan vid dagen då hon fyller åtta månader.. Våran stora tjej! Dagen har "firats" med att gudmor varit och hälsat på, allttid lika trevligt. :) Sen har den mest gått ut på att få i stumpan nån mat, med tanke på hennes (fortfarande) förstoppning så existerar knappt aptiten.. Så det är till att truga mest varje dag nu.. Jobbigt till tusan, men vad gör man inte? ! Vi har iaf kommit så långt att det är under behandling, har varit det i snart tre veckor, och ska vänta ut i ytterligare en vecka, är det fortfarande inte bättre så blir det till att ta prover.. Hoppas självklart på förbättring, men än har den inte kommit och ändå har vi dubblat lactulosen efter läkarens rekommendation..Så det återstår att se vart vi hamnar.. Lill stumpan!!
 
Annars så, våran 8 månaders tjej händer det mycket med, hon har sagt sina första ord, nämligen "puuuh" = puss, som var det absolut första sen också mamama och papapa, hon står själv med stöd och reser sig mot det mesta hon ser, det är inte många gånger man får henne till att sitta still längre utan här ska det utforskas så mycket som möjligt, hon har också fått sin tredje tand som denna gång kom på överkäken, hon både ålar och hasar sig på rumpan bakåt (inte framåt) och åt sidorna, kryper gör vi inte än utan det är bara krypställning som gäller än så länge, med tanke på hennes första ord så har ni alldeles säkert förstått redan att hon kan pussas, hennes nya favorit och verkligen allt och alla får sig en om inte fler pussar, hon har kommit fram till att hon hatar att ligga på skötbordet som var hennes absoluta favorit förut, så morgonbestyren och kvällsbestyren blir till en kamp om vi inte står och sjunger eller byter rum, hon har också kommit på att Castro alltid står nedanför henne när hon äter så nu är det extra roligt att äta själv och "ge" till Castro, hon verkligen tjuter av skratt när han står och väntar tills en hand dyker fram som kan slickas ren, vi har också kommit på att sova inne bara är dumt så här blir det en promenad med vagnen varje dag för att sen när hon har somnat stå ute vid köksfönstret, mamma är den som är tryggheten för tillfället, så fort jag försvinner ur hennes synfält eller går ut från rummet blir hon jätte ledsen, fortfarande skeptiskt till vissa männsikor och mamma och pappa är fortfarande dom två man helst är med, hon går framåt med hjälp av lära gå vagnen eller med att hålla oss i händerna, hon kollar efter både mamma, pappa och Castro och hon har börjat med att försöka sig på pincett greppet, går inte riktigt än, men det är med hjälp av fingrarna hon får in en mackbit i munnen, nu är det inte hela handen som gäller. Med mera med mera, det är säkert mycket jag har glömt att skriva, men det händer verkligen så mycket! Och jag kan återigen säga att tiden flyger iväg..
 
Mammas stora tjej!!