Gott nytt år!!

Ville mest önska er alla ett gott nytt år!!
Kommer att hoppas och hålla både tummar och tår för er alla som väntar på er högsta önskan att ni antingen får bli föräldrar eller får se erat efterlängtade plus på stickan! Hoppas så för alla er att 2012 är erat år! <3


För oss har året snart kommit som vi har väntat på i fyra år, slutet på 2011 och året 2012 kommer alltid att ligga mig varmt i hjärtat! <3 Kan verkligen inte önska oss något bättre! 2012 kommer att bli ett bra år, vårat år!


Så gott nytt år kära läsare och tack för alla era tankar, kommentarer och framförallt allt stöd ni gett mig detta år! Ni är underbara!

Vecka 12 (11+2)

Och "bara" 200 dagar kvar till beräknad födsel!! Vilken milstolpe va?! :D Underbart är bara förnamnet! Kanske borde firas lite, med en liten finare middag i kväll och bara njuta av att vi kommit så här långt!? <3

Våran jul i bilder! :)

Har haft en helt underbart mysig jul och njutit mer än normalt kanske! :) Julafton firade vi hos min bror och svägerska med alla barn, juldagen hade vi middag hos mamma med alla syskon och barn samlade och annandag jul var vi på middag hos Henkes föräldrar med alla sykon och barn samlade.

Och tänk er, nästa jul har vi våran liten med oss! <3 Underbara tanke!

Med andra ord helt underbart mysigt! Bjuder på en del bilder så ni får er en skymt utav hur vi hade det! :)