Sjuk...

Jag som nyss tog och blev frisk från förra förskylning, så var den bara tvungen att dyka upp igen... Något ledsamt! Suck..

Så blir troligtvis inte mycket till skrivande, ska försöka att jobba dessa två dagar jag har, sen blir det mest sängen som jag kommer att tillbringa min övriga tid i..

Så nu är det sängen som väntar så jag orkar med att jobba i morgon också, lovar er att det tar på krafterna!

Godnatt!

Fortfarande riktigt trött..

Kan verkligen inte förstå hur mycket energi som gick åt i söndags.. Så ruggigt trött! Och ändå gjorde jag inte mycket mer än att det var jag som höll i gullungen och sen efter allt så stannade vi visserligen kvar och hjälpte till att plocka/diska undan allt! Men annars så... Helt slut!

Men, men inget som får stoppa alla mina planer idag! Har en hel del att uträtta, men det mesta är efter att Henke har kommit hem. Eftersom vi inte är säker på att lill tjejen har löpt klart än så lämnar vi inte dom själva än heller... Castro är fortfarande för på för att det ska vara helt slut.

Men som sagt.. Återgå till allt annat!

Dopet! :)

Gick jätte bra och nervosisteten släppte så fort vi var klara.. ;) Kunde knappt få fram ett leende när jag stod där uppe.. Men det gick bra och är riktigt nöjd med dagen! Nu är jag Gudmor! :D
Tänkte bjuda på lite bilder innan jag tänker sätta mig i soffan och slappna av!
Tack Malin och Marcus för idag! :)