Älskade lillebror, som vi längtar efter dig! ♡


Om tiden ändå kunde gå lite snabbare! 

Denna helg har jag och gumman roat oss med lek och mys bara vi två eftersom pappan jobbat. Men vi har haft det underbart mysigt ändå, lekt med den nyinskaffade brandbilen, målat, fixat till på hennes rum igen då vi tog bort "lekrummet" här nerifrån igen och haft lördagsmys, som vi båda två förövrigt sov ifrån.. Men vi hann med lite godis och en kvart av filmen. Man får vara glad för det lilla. ;)
Har även haft farmor och farfar på en snabbvisit, njutit av det underbara vädret vi haft med sol och varmare grader, samt varit på den obligatoriska Bamsegympan. 

Babykväll och kompismage!

Var som sagt på Lekias babykväll igår med fina Mia, en utav alla vänner som också ska ha bebis, men hon som är närmast av dom alla, 12 dagar före oss befinner hon sig. ♡ Var riktigt trevligt att få träffas en sväng och prata, var så längesen sist, passade även på att sälja bort lite kläder även till henne, de väntar nämligen en liten tjej så till och med passande kläder. 
Det var även henne jag strosade runt med på Lekia, mitt uppe i allt rotade jag tydligen till och med i en annans saker, trodde det var en vagn som tillhörde butiken tills en människa kom och tog och körde i väg med kundvagnen, men man ska ju få något att skratta åt också, så den bjuder jag på.. ;) Hittade iaf bland annat ett babyskydd med bas, kläder till lillebror, nappflaska att pumpa i (så länge amningen vill funka), sand och lego till Ammelie. Så mycket bra att ha saker och jag var mer än nöjd över kvällen! 
Ska försöka få till att knäppa lite kort på allt vi har inhandlat än så länge, men jag ska komma ihåg det också, en vacker dag så..
Passade även på att ta en kompismage bild, mysigt att ha kvar! ♡


Ammelie har gått endast två dagar på föris denna vecka och det märks tydligt i hennes energi, hon blir väldigt rastlös och då bygger vi pussel, målar, klär ut oss, leker med lera, spelar spel, leker rolllekar för att stimulera, men föris stimulerar ju självklart på ett helt annat sätt. Men är pappa ledig på dagarna så förstår jag att han vill ha henne hemma även fast jag jobbat natten och sover. :) Jag vet ju själv hur mysigt det är att ha henne hemma en heldag och bara låta allt kretsa kring henne. Men som sagt det märks på energin och det blir spännande att se hur söndagen slutar, tur vi har Bamsegympan. ;)

Vecka 21 (20+0) - Halvvägs! ❤

Då var hälften gjord, bara resten kvar då. :)

Har myst på mellan jobb i helgen, även sålt bort en hel del massa kläder sen Ammelie. Så nu kan jag börja köpa på mig ännu mer till lill killen. ♡

Ska iväg på babykvällen på Lekia på torsdag, hoppas att hitta bland annat ett babyskydd och kanske lite mer smått och gott. Brukar kunna vara väldigt bra erbjudanden på den kvällen och det är ju aldrig fel! :)

Annars är allt bra, de kraftiga sammandragningarna är där fortfarande och jag har lagt av med löpningen samt är väldigt försiktigt med att lyfta Ammelie, så fort jag lyfter henne det minsta lilla är det igång.. Hoppas att det ska lugna ner sig så jag kanske möjligtvis kan ta upp min löpning igen. Även vid raska promenader sätter det igång, så har börjat gå lugnare med hundarna på promenaderna, men även fast jag lagt av med allt som kan vara bidragande och tar det lugnare så är det ju fortfarande kvar, kan komma även vid vila.. Men det kanske tar någon dag, ont gör det iaf och mest obehagligt. Men, men som sagt bara hälften kvar nu! ♡

Veckans magbild bjuder jag också på ♡