6 veckor och BVC besök

Idag blir hjärtat 6 veckor! Vart tar dagarna vägen? Älskade tjejen.. Tycker att det går alldeles för fort och försöker så gott jag kan ta vara på varenda minut med henne.

Har idag varit på BVC för vägning och mätning, 4205 gram och 55,5 cm lång är nu tjejen. :) Vikten går uppåt jätte bra och hon växer precis som hon ska, så nu ska jag släppa allt vad som heter stress med tillägg och min egen amning, ska bli riktigt skönt och ingen är gladare än vi att det äntligen funkar och att hon växer precis som hon ska. En otroligt lättnad! :)

Annars bara bra! Ska iväg till Ammelies faster med familj om en stund, ska bara ut med grisarna innan. :) Bjuder på en bild på glada tjejen också. :)

Dålig på uppdateringar..

.. Men tänkte iaf bjuda på denna. :) Helt klart sämst när det kommer till att ens logga in mig här och iaf skriva en rad, men när väl lillan vilar/sover så har jag så mycket annat som jag vill ha gjort istället för att sitta här och lata mig. Men nu tänkte jag minsann prova på att få till en och annan rad. :)
 
Här är allt bra iaf. Magontet är kvar, men för oss har det mer eller mindre blivit en vardag.. :( Fick dock en väldigt uppskattad present från momma Ihrené, en gunga med vibration, helt underbar sak! Dock så funkar den inte vid alla tillfällen, men den har varit till stor hjälp och lill tjejen har njutit och mer eller mindre somnat. :) Sen så har både jag och Ammelie fått torsk, hon i munnen och jag på bröstvårtorna. Gör fruktansvärt ont varje gång hon ska få mat, nästan så att jag avstår från att amma, men det är bara att härda ut och hoppas att vishy vattnet ska göra sitt. Det är iaf en fruktansvärd smärta, men som tur är så är en värre och den andra bättre än så länge, så när man tar det värre bröstet så ser man fram emot nästa amning. ;) Annars så går amningen fint, ska bli spännande att få se vikten i morgon.
 
Ska också passa på att svara på en kommentar här, tänkte att det kanske är fler som vill veta. :) Linn frågade om hon var lik mig eller om det finns drag ifrån pappan och där så kan jag svara att hon är lite lik mig sen jag var liten, hon har min mun, öronsnibbar och tår, men visst finns det drag ifrån Henrik också. Har till och med fått tre kommentarer om att hon liknar pappa, så det är riktigt roligt att få höra. :) Så dom har lyckats väldigt bra med att matcha donatorn enligt mig. :) Ska så fort jag får tillfälle till det lägga in ett kort på oss båda två sen vi var små, så får ni se själv och säga vad ni tycker. :)
 
Men, men.. Lite bilder bjuder jag på också! Sen så väntar besök från Gudmor Daniela! <3
 

En liten uppdatering! ;)

Jag måste helt enkelt erkänna att jag inte har hittat tiden till att sitta vid datan för att uppdatera er, tråkigt nog.. Men nu när lillan sover så kan jag passa på innan sängen väntar för mig med. :)
 
Tiden bara rusar iväg och den finaste vi har, har hunnit bli en månad! <3 Mycket som händer, första leendet och ögonkontakten och att följa oss med blicken har kommit och finns där varje dag. :) Hjärtat smälter så fort hon visar sitt fina leende ska jag säga er! Castro och Astrid är mer än gärna med överallt och vill så gärna ligga väldigt nära och ibland så blir det en och annan puss. :) 
Dock så ska jag också erkänna att vi har haft tuffa dagar, men det börjar att bli bättre, peppar peppar, och jag hoppas så att det ska bli BRA! Så fruktansvärt jobbigt att se henne ha ont och inget jag kan hjälpa mer än att hålla nära, vyssja, sjunga, ge magmassage, bada med mera. Vet så väl att det blir bättre tids nog, men de gånger vi sitter där hon och jag, hon ledsen och skriker av magont och jag helt förtvivlad för det jag gör inte hjälper, så känns dom orden tuffa att ta in. Men vi håller hoppet uppe och väntar ut tills den tiden är här! :) En vacker dag så!
 
Annars så...
Vikten! Var på BVC idag och det går uppåt BRA så nu blir det att sluta med tillägg och bara amma, idag så var vikten på 3965g, stora tjejen ju, snart fyra kilo! Dock så håller hon sig på sin kurva än, inte normal kurvan utan den under. Men där får hon hålla sig så länge hon inte dippar ännu mer och klättrar ner, så länge hon följer sin kurva så är vi alla nöjda. :) Hon har ju alltid legat på den under medel, till och med i magen så låg hon ju på den, hon var ju ändå på -9% mer eller mindre hela graviditeten. Så nu kan vi pusta ut när det gäller det, skönt att hon har fått komma ikapp och ligger där hon ska nu. :) Dock så har jag själv fått intensivammat nu idag för att få till mer mjölk eftersom när vi gav tillägget så "förlorade" jag ju mer eller mindre de målen så hoppas att de ska komma igång så att hon blir nöjd med bara mig nu. Har också tagit hjälp av pumpen ännu en gång för att få till det och hoppas nu på det bästa. :) Det återstår att se nästa vecka vad vikten säger då när vi nu slutar med tillägget. Hoppas också att magontet ska bli ännu bättre om inte till och med bra nu när tillägget försvinner helt, hoppas går ju!
 
Men lite bilder innan sängen väntar! Sen ska jag försöka att uppdatera er närmare nästa gång.. ;)