Ruvardag 3 - Förkylning?!

Det börjar bra.. Kunde inte kunnat komma mer lägligt än nu! Suck!
Hosta och täppt i näsan, hoppas för allt i världen att jag inte hostar "ut" mitt lilla ägg, utan att det får fästa och gro in sig så bra den bara kan!! Och vara kvar där i dryga nio månader...
Vet faktiskt inte ens om det kan hostas ut, men det känns som det för tillfället faktiskt.. ?! Får bara hoppas att jag har fel i det..

Annars bara bra!

Fortsätter med mitt pluggande på dagarna, mitt första uppdrag är klart, där jag fick mig ett MVG!! :D Så hoppas att nästa går precis lika bra.. Och tack M så mycket för hjälpen! Du är guldvärd!

Men lite middag kanske?!På återseende!

Ruvardag 2 - Allt ordnat!!

Ser ni min fina rubrik?! ;)

Som tur var så hjälpte gynjouren oss igår med att skriva ut ett till paket progesteron så vi i alla fall har så att det räcker tills vi fått tag på dr J. Så det blev uttaget igår och nu har jag dryga 10 tabletter till..

Skönt är bara förnamnet, nu kan jag slappna av igen! :)

Annars bara bra, är på ruvardag 2 idag. :D För första gången i mitt liv så är jag ruvare, helt otroligt vad lycklig man kan bli! :) Har fortfarande lite ont i magen, mer åt det ömma hållet än onda, men som sagt det finns där..

Svårt att ta in att jag verkligen ruvar för tillfället, helt obegripligt, jag bär ju faktiskt på ett litet embryo! Underbart!

Men, men.. Kalas åt fasters största tjej är det som väntar! :) Svårt det här med kaffet bara.. Saknar det verkligen, svårt att bli människa på morgnarna utan mitt älskade kaffe! Men vad gör man inte?!

Film på mitt Embryo transfer!! :)

Har lovat en film på vårat embryotransfer, så varsegoda kära läsare! :)
Dr T förklarar väldigt bra, tänkte mest så ni som inte är uppi detta vet vad ni kollar på! :)

Annars bara bra! Ont i magen och hoppas det vill ge med sig snart, men inte så konstigt att man har ont heller när man har varit med om allt detta!

Sen så försöker jag få tag på gynjouren så att dom kanske kan skriva ut mer progesteron åt mig, dr J hade endast skrivit ut 10 st märkte vi nu idag. Och det är absolut inte så att det räcker.. Dumt, vet inte ens riktigt vad han tänkte med!
För dom här ska man väl ta i alla fall till testdag väl?! Och min testdag är ju den 16/11..
Så nu kom stressen och oron tillbaka ännu en gång.. Varför ska det mesta alltid gå på tok för..

Hoppas nu då i alla fall att gynjouren vill hjälpa till!

Men film var det! :)