Två månader idag. :)

 
Två månader och stora tjejen idag! Tiden bara flyger iväg och även fast att jag vill att det ska smyga sig fram så längtar jag helt ärligt till tre månaders ålder både för hennes skull och för våran, ska bli riktigt skönt att slippa se henne ha såå ont så ont.. Men sen får den mer än gärna gå riktigt sakta. Vi njuter iaf för varje minut vi har med detta mirakel och jag kan än idag ligga och få tårar som rinner när jag ännu en gång kommer på mig själv att jag äntligen är mamma till vårat hjärta, att det verkligen är sant, att vi äntligen får vara med om detta, så svårt att förklara känslan att vi äntligen efter lite mer än fyra år har lyckats. Det är obeskrivligt vilken lycka och kärlek man känner!
 
Hade iaf tid på amningsmottagningen idag för det har börjat strula igen och göra förbannat ont vid matning. Och väl där så vägde vi lill tjejen, hon har nått fem kilo nu och väger 5028 gram. :) Stora flickan våran! Skickade också iväg en odling från vårtorna för att se om det onda har någon anledning till att göra så ont, för hennes grepp är det inga som helst fel på och inga sår finns, det gör bara fruktansvärt ont. Vi vet att hon fortfarande har torsk och hon trodde att det kan ha varit det som spökar.. Så återstår att se, var väldigt nära ännu en gång på att sluta att amma, men ger det ett tag till..
Annars så är det bra. Antibiotikan gör skillnad och hon har blivit både piggare och gladare, dock så blev inte magen bättre utan mycket sämre, så nu är det lite mer problem med den än det brukar vara, så tack Renata för
ditt tips. :) Det var väldigt snällt och uppskattat!! Hoppas iaf att vi nu har tagit död på de flesta utav dessa bakterier och att dom inte kommer tillbaka till våran tjej.
 
Innan jag ska ta och lägga mig i sängen med alla mina älsklingar så bjuder jag på lite bilder. :) Eftersom hon fyllde två månader idag och har nått fem kilo så firade vi lite med att köpa nya kläder, kommer bild på dom också. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukling... :(

Vi har nu i en veckas tid tyckt att Ammeliea kiss har luktat illa, så blev till att ta sänka och skicka iväg urin för odling, inte det lättaste att samla upp ska jag säga er, fick göra om det två gånger och till slut så stannade det kvar i påsen.. Nu idag så fick vi svar från läkaren att det fanns bakterier i det så blir antibiotika i fem dagar. Mammas lill tjejen, inte konstigt att hon har varit lite mer grinig och kinkig än vanligt och ändå så sa läkaren att hon kan bli ännu mer grinig och kinkig utav antibiotikan.. Vart ska detta då sluta!? Huvva mammas hjärta, jag som tycker att det räcker med att hon har magont varje kväll och natt och så skulle detta komma också.. :( Men efter dessa fem dagar så ska vi se en skillnad iaf annars skulle vi höra av oss igen, men vi hoppas att bakterierna vill flytta ut och att vi får tillbaka våran glada tjej på dagarna. :)


Nu ska jag passa på att ta ett bad medans mina hjärtan, alla fyra faktiskt, sitter och myser i soffan. :)

BVC besök, stora tjejen!

Idag var det dags för BVC besök igen, med läkarkontroll och hon blev också denna gång godkänd utav läkarn. :) Dagens vikt var 4740 gram och längden var 56 cm. Så stora tjejen ju! :) Blir ju 8 veckor imorgon, hjärtat vårat! Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen..


Annars bara bra, amning funkar fortfarande så inget tillägg förutom vissa nätter när hon inte alls blir nöjd på mig. Magen är det fortfarande ont i och jag mer eller mindre måste få erkänna att jag längtar tills hon blir tre månader, mest för hennes egna skull, men också för våran. Man är ju såå maktlös.. :( Hon har också kommit in i en period där hon ska vara nära och bli buren hela tiden och då menar jag hela tiden, finns inte på kartan att hon vill sova mer än i våran famn eller ligga själv. Så vi går runt i lgh och bär, vyssar och sjunger hela dagarna och kvällarna, skulle inte förvåna mig om hon skulle råkas på att bli tondöv med min dåliga röst.. ;) Så nu ska vi få låna en bärsele för jag får verkligen inte till våran bärsjal, för att iaf få ha händer och armar fri. Ska bli skönt!! Annars så är det som sagt bra. :) Bjuder på lite bilder också innan det är dags för mat åt lillan. :)