Tankar och funderingar..

Hmm.. Var som ett tag sen jag skrev här igen.. Har kanske tappat lusten helt för att sitta här och skriva, kommer inte till ro.. Kanske ska ta en lite paus i detta skrivande... Tåls att tänka på i alla fall. Inte kul att bara sitta och uppdatera någon gång i månaden bara för att man känner ett måste till det för att man har bloggen.. Nej, blir nog en liten, liten paus i detta. Men kommer nog tillbaka fortare än jag tror!! ;-) Är ju som riktigt skönt att få sitta och skriva av sig lite här också i mellan åt! Har en hel del i utkast som jag inte har publicerat ännu.. ;-)

Men, men åter till annat!

Börjar smått att komma tillbaka till mitt rätta jag efter allt som har hänt! Har varit en tuff tid att ta sig igenom, både psykiskt och fysiskt.. Trodde aldrig att vi skulle behöva gå igenom detta när vi väl lyckades efter tre års försök! Men, men.. Går inte att göra något åt det! Och ni alla som har ringt och skickat sms med mera, ni är bara så värdefulla! Hoppas ni alla förstår att jag är den jag har varit nu, har inte alls haft någon lust att träffa någon, vara glad.. Hmm.. Det har nästan inte existerat. Har gått och jobbat, gått hem och spenderat tid med hundarna, lagt mig för att sova för att orka med dagen efter.. Har tagit en dag i taget helt enkelt! Men ber så hemskt mycket om ursäkt till er alla som jag har satt åt sidan bara för det här! Har såå dåligt samvete för hur jag beter mig och hur jag är nu. Skit jobbigt!! Men nu, sakta men säkert börjar jag komma fram!! Riktigt skönt! Det som hänt kommer alltid att finnas i tankarna, men ska försöka att behålla dom där och inte vara och gräva fram dom vareviga dag som går. Och jag vet vilka som är mina riktiga vänner nu när vi har gått igenom detta! Ni finns där även fast jag har varit som jag har varit.. Ni står alltid kvar!! Kommer aldrig att släppa taget om er! Stor kram! Och mamma älskar dig!! Kan inte beskriva med ord vilket stöd du har varit!
Sen dom som inte hade make att ens få ur sig ett beklagande eller att det är tråkigt, er vet jag också vart ni står, men inget som jag tänker lägga ner energi på. Utan vill ni inte så behöver ni absolut inte beklaga, kan ju inte tvinga er. Men sett er själv i sitsen nästa gång så vet ni kanske vad det sårar!! Det är det absolut jobbigaste och hemskaste vi har varit med om.. Skulle inte ens önska min värsta fiende detta! Tycker inte att ett litet ord är svårt att få ur när man kan säga grattis när vi lyckades. Eller?!
Kanske är helt knäpp nu, men ett beklagande efter tre års försök och ett lyckandes försök som inte ville gå vägen tycker jag hör till! Visst om man inte tycker att det är tråkigt det som inträffade själv, så kan man ju i så fall kanske fråga hur det är!? Vet så väl själv hur det är när en nära får ett missfall, man vet absolut inte vad man ska säga, och vad man än säger så hjäper det inte.. Man kan inte göra det ogjort, men när man vet att det finns folk som bryr sig känns det i alla fall lite bättre! Men, men.. Ska inte grubbla över det mer!

Men åter igen tack alla ni som har funnits där hela vägen!! Ni är värdefulla!!

Som sagt sista tiden har endast varit jobb och åter jobb. Promenader med älsklingarna våra och lite film tittande.. 

Nu kom S och C och lilla A förstås! :-) Ska ta och grilla och umgås lite! Härligt!!

I´ll be back! ;-)

Lång promenad!

I dag tog vi tillfället i akt att gå en lång promenad med älsklingarna våra.. Tog och gick Ope, Furuparken till Lillsjön och hem igen.. Tog lite mer än två timmar att gå! Helt underbart! Och kunde inte ha fått bättre väder att gå till, solen lyste samtidigt som det var lite fläktande.. Både C, A och vi var nöjd när vi kom hem och satt oss på altanen en stund innan vi gick in för att göra lite middag. Kassler, och klyftpotatis med sås!


Sen så har det nu gått tre veckor sen lilla A började med sitt löpande och nu är det snart klart för denna gång. C är inte alls lika intresserad och har smått börjat äta igen samt att A inte blöder.. Så snart så får vi lite lugn och ro här hemma! ;-)

Annars bara bra. Helt värdelös när det gäller att uppdatera här, men när jag väl har lust så skriver jag några rader... Kanske blir annat om ca en månad när jag har något annat att skriva om! ;-)

Har jobbat en hel del den sista tiden och hoppas att det håller i sig! Så skönt när man vet i förväg vad man har för dagar och kan räkna ihop timmarna.. Har jobb till andra veckan i maj vad jag vet än så länge.

Men, men.. Det var det det! Snart en promenad till! ;-) Sen ska S och C hit en sväng och hämta soffan som står på övervåningen.. Får kanske gosa lite med A samtidigt! :-)

Nu åter till annat!

Puss!


Jobb i helgen..

Ett tag sen jag uppdaterade denna del av bloggen.. Men det blir de få gånger det blir. Har inte haft lusten alls till att sitta och skriva, inte tiden heller för den delen. Men nu så här mitt i natten med tanke på att jag ska upp klockan sex i morgon bitti kan jag ju passa på att skriva några rader.. ;-)

Allt bara bra med mig och den lilla familjen. :-)
Våran lilla tjej har gått och blivit stor, började med sitt första löp förra tisdagen. Dock så är hon fortfarande en liten bebis i min synvinkel. Castro har det riktigt jobbigt, men sköter sig exemplariskt Trodde att det skulle bli helt annorlunda. Han är en sån hanhund som slutar äta, kissar vid varje tik kiss, står och luktar och tuggar frenetiskt när han hittat ett ställe där en tik har kissat, och jag lovar det finns dussin av sånna ställen. ;-) Men nu så, maten funkar fortfarande, han kan vara och slicka lite och luktar mer än normalt på A, men annars så går det fint.. Har provat att sätta på henne endast 3 gånger på loppet av nästan två veckor. Så lite stolt är man allt! Trodde att det skulle bli betydligt jobbigare både för han och oss! Men till löning så blir det ett chip åt herren våran.. Får se om det gör någon skillnad.. Nu så länge nöjer vi oss med att en aldrig lämnar dom ur syne och bur och trosa är värdefullt en sån här gång!

Förutom jobb denna helg så har vi dop att gå till, syster S ville komma förbi en sväng på kaffe i morgon, sen så kanske någon film.. Mest av allt njuta så länge jag inte är på jobbet! ;-)

Men nu så tror jag att sängen väntar! Som sagt klockan ringer klockan sex i morgon och då ska jag försöka att vara pigg och glad! ;-)

Godnatt!!