Vecka 16 (15+1)

Ny underbar vecka! :) Alltid lika underbart att få skriva dit en ny vecka varje gång, lite magiskt faktiskt! Själv tycker jag att det är helt underbara rubriker, kanske lätt blir så när man har längtat så mycket efter att just få skriva vilken vecka man är i?!

Var och hälsade på hos min bror och svägerskan igår, har köpt ett babygym av dom, eller köpt och köpt, väntar med spänning på vad dom ska ha för det, men det har i alla fall landat här hemma. :) Världens sötaste gym om man frågar mig också, visar en bild lite längre ner tillsammans med veckans magbild. :)

Och igår kväll satt jag och Henke och skrev ner en liten lista på allt som måste inhandlas och vad vi redan har inhandlat till Liten, mycket som fattas, men roligt kommer det att bli att få gå runt i affärer och klämma och känna lite. :) Har också smått börjat att kolla på tapeter till Litens rum, beslutsångest kan jag lova er..

Men, men.. Bilder var det! :)

Och ännu en babybox. :)Besöket hos sjukgymnasten..

Gick faktiskt jätte bra hos henne, en jätte snäll lite äldre kvinna. Fick veta att det är väldigt vanligt att ha så här ont vid en graviditet, allt på grund av att det växer, hormoner som påverkar och att det ska göras plats för att låta bebisen få komma ut. Så problemet jag har sitter nu som ni kanske redan har listat ut i bäckenet, värst på min högra sida. Så har fått en hel drös med olika övningar att göra varje dag plus att hon har sagt saker som jag ska tänka på vid uppstigning, vändning i sängen med mera. Så hoppas verkligen att dessa övningar ska hjälpa mig lite på traven. :) Riktigt ömt och ont nu efter besöket, men inget som jag inte står ut med. Hon var ju tvungen att känna, strecka och kolla, så kanske inte konstigt.

Annars bara bra! :) Dagarna räknas fortfarande ner till den 10 februari. :)

Har också märkt att det inte går att kommentera på vissa av mina inlägg, tydligen så kommer inte kommentarrutan upp.. Skumt när man får mail från snälla människor som berättar att dom inte kan kommentera hos mig.. Men, men.. Alltid kul att läsa lite mail istället. :) Tråkigt dock att det inte funkar, har ju aldrig varit något problem förut, kanske är inläggen jag skriver från appen som det inte går att kommentera på, får allt kolla upp saken.. Men tack alla ni snälla för era mail som ni skickade istället. :) Sååå gulligt!

Nu en promenad med hundarna innan middagen väntar.

Samtalat med barnmorskan..

Har idag haft ett telefonsamtal med barnmorskan. Mest eftersom jag ville ha en tid för att reda ut varför jag har haft så ont i några veckor nu. Smärtan går från nedre delen av ryggen, skinkan och strålar ut på baksidan av låret, mycket obehagligt och inget jag har gjort har fått det att bli bättre. Promenader gör saken lindrigare under själva gåendet, men sen, fy och huvva.. Kan knappt röra på mig efter det. Städning, lyfta tungt och att böja mig ner efter saker är inget jag gör bara för att längre.. Så nu efter några veckor har jag börjat bli less och hoppas att sjukgymnasten ska göra saken lite bättre! Fick en tid hos henne i morgon kl 08.00. Så det återstår bara att se, hoppas självklart på underverk. :)
(Ta bara inte detta inlägg som att jag klagar, för det försöker jag verkligen inte att göra, men nu efter några veckor med det här så vill jag självklart ha svar på om det finns något jag kan göra för att lindra det hela.)


Annars bara bra, var på fem års kalas åt min kusin i går. :) Trevligt var det allt och en kopp kaffe och pratstund sitter ju aldrig fel. :)


Nu ska jag försöka att komma på någon middag, återkommer i morgon om vad sjukgymnasten sa.