Julafton...

Då var detta över för det här året! Längtar redan tills nästa jul... Hehe!
Har haft det jätte mysigt i Kännåsen med alla nära och kära nu ikväll, och med mamma, S och älskling i helgen. Är jätte nöjd, älskar verkligen julen!

Åkte till mamma i söndags. Åkte runt lite på alla dessa affärer, jag som trodde att allt var klart... Trodde jag ja! Åt Frasses till middag, S som bestämde mat! Åkte till momma och var där hela långa kvällen, till halv tolv tror jag mig bestämt, Hehe.. Hjälpte henne att slå in julklappar som var kvar. Fikade lite och bara mös...
Åkte hem och gjorde knäck och spelade Yatsy, ännu en gång som S fick bestämma, klädde julgranen och den blev såå fin! Kom inte i säng före halv fyra! Haha... S var så trött och grinig! Men roligt hade vi! Så mysigt att bara få vara och mysa med mamma och syster... Och självklart min älskling! Eftersom att jag fick bestämma så blev det så att vi sov över där, ingen blev gladare än jag! Fick till och med låna mammas nya säng, helt underbar!
Måndag (igår) bar det iväg till Kännåsen där de flesta var där och fler kom senare. Åt god middag och pratade tills "tomtarna" kom. När hela kvällen var över så åkte vi hem till mor och spelade Y ännu en gång, men denna gång var också J med. :-)
Kan berätta lite av det som vi fått: Jag fick ett presentkort, så jag kan köpa nya glasögon som min hund har tuggat sönder, hehe..., jacka, ko tomte, parfym, pyjamas m.m. H fick: Rakapparat, deodorant och aftershave, strumpor, kalsonger m.m. Tillsammans fick vi: porslinservis, stekpanna, såskanna m.m

Så kan inte bli mer nöjd över denna kväll/natt! Helt underbar...

Och så blev jag lite chockad när min "far" hade satt in pengar på mitt konto idag... Visst inte mycket att komma med! Men det är tanken som räknas! Och jag blir glad för det jag får... :-)

Nu väntar sängen för i morgon bär det iväg till Hammerdal där vi ska fira lill julafton med Farmor L, svärmor och svärfar, A, L W och W. Ska bli mysigt! Hoppas att ni har haft en lika bra julafton som jag! Kramar...

Kommer lite bilder sen kvällen och helgen... :-)

                                               

Uppskattad!?

Då var denna dag snart slut...
Har inte gjort allt för mycket idag. Jobbat och plockat lite här hemma, har alltid något att pyssla med... :-)
Försov mig i alla fall i morse, inte allt för bra gjort. Blev väckt av att L från pedagogpoolen ringde... Det var bara att kliva upp och stressa iväg. Haha... Gjorde inte allt för mycket att jag blev sen, för det var bara 3 barn till frukost.
A var mest orolig om det hade hänt mig något...
Var med om något som kändes jätte bra i dag på jobbet. H som han heter kom fram till mig och ville leka med bilar. Och vi har aldrig fått den kontakten förut så det var jätte roligt! Tycker att han är mest för sig själv. De andra barnen har jag fått kontakt med någorlunda i alla fall. Svårt att få en jätte bra kontakt, men den blir bättre och bättre nu när jag jobbar mer dagar...!
Fick också reda på att om S behöver folk, så säger dem till pedagogpoolen att de vill ha mig i första hand. Och det tycker jag är jätte roligt. Känns att man är uppskattad av vissa i alla fall!
Nog om det...

I alla fall så har jag och älsklingen köpt ny kamera. Våran gick sönder av någon andledning, och jag tänker inte leva utan kamera nu när det snart är jul...
Så här ser den i alla fall ut, en Sony DSC-W80:Sen så ska vi köpa ny skrivare, för den som vi hade den gick också sönder... Allt går sönder för oss. Vi har nog inte den bästa turen man kan ha älskling! ;-)
Vi kommer att köpa någon i prisklassen som på den förra. Fick ut pengar från den gamla när vi lämnade in den...

Fick i alla fall ett efterlängtat brev från posten igår. A tipsade mig om det, så vi får se om det går bättre nu! ;-)
Tänkte inte alls på det, så tack så mycket för tipset A, uppskattat!


Nä, ska nog ta och kolla efter några skrivare nu när jag ändå sitter här vid datorn...
Ha det bra! Kramar...