Underbar vecka!

Snart var denna vecka slut, tiden bara rinner iväg. Känns som det nyss var helg...
Har i alla fall haft en helt underbar vecka, både hemma och på jobbet.
Älskling har varit hemma hela veckan på grund av "ryggskott". Blev beordrad att vara hemma och ligga ner eller vara ute och gå mycket av hälsocentralen. Men absolut inte bara sitta still. Så inget jobb för han...
Själv har man jobbat och stått i. Måndags var väldigt påfrestande, men den dagen tog slut den också... Alla vi fröknar blev väldigt less och irriterad. Annars har det varit skönt och underbart härligt att jobba!

Har haft en underbar kille denna vecka. Så skönt att få ha han hemma vid normala tider mitt i veckan. Varje eftermiddag som jag kommit hem har maten redan varit färdig. Underbart!
Visst att jag kanske är dum, men träffas man inte mycket så är det skönt att han också är sjuk någon gång...
Har i alla fall varit helt underbart. Längtar tills han hittar ett jobb med dag tider istället för kväll...

Passade också på att träffa P och L denna vecka. Var ute och lät C och D leka av sig lite... Trevligt!

Ikväll så träffade vi M och M en sväng. Gick kvällspromenaden med dem och N och C. Träffas ju inte allt för ofta nu med tanke på att vi har olika tider som vi jobbar. Så det var trevligt... Även fast C skulle trotsa mer än vanligt denna gång. Ahhh, vad förbannad man kan bli...

Får se vad som händer i helgen, ett kalas är i alla fall inplanerat.
Jag och H har varit tillsammans i 5 år, så den dagen kommer nog något att hända. Kanske ut och äta och bio. Eller bara mysa han och jag hemma helt själv en kväll... Får se!
Måste få in P och L på ett hörn, försöker att träffas varje helg som L är ledig. Annars blir det så långt mellan gångerna...
Kanske åka och hälsa på mamma en sväng. Länge sen nu...
Men nu väntar sängen, upp vid halv sex i morgon bitti.... GodNatt!

Uppdatering...

Var ett tag sen jag skrev här nu. Har varit mycket med jobbet och allt runt om kring på sista tiden. Upp tidigt och lägga sig tidigt... Har inte haft tiden att sitta här då. Men nu så tyckte jag att det var på tiden att skriva några rader.

Har väl inte hänt mer än vanligt. Passade på att vara med varandra så mycket som det gick nu i veckan. Lite utav den varan... Han sover när jag åker i väg på jobbet och jag går och lägger mig efter en, två timmar när han kommer hem. Så det var skönt att det äntligen var helg!
Spenderade helgen med A och L. Riktigt trevligt... Var nog skönt och lärorikt även för L och C. Fast dem har varit jätte duktiga eftersom det var ett tag sen vi träffades. Spelade kort i fredags och i går så blev det film.
Tack för denna helg...

Har nyss kommit hem från P och L. Var dit och hälsade på deras nya familjemedlem D. En blandras tik, jätte fin. Tråkigt bara allt hon fått vara med om. Hon får det bra hos er! Och som dem lekte hon och C. Kul att det gick bra i alla fall, blir kanske en längre sväng nästa gång!? Tack för kaffet...

Skulle ha träffat M och T, men blev så mycket annat. Vi får helt enkelt ta det en annan helg... Presenten ligger och väntar på er!

Och så måste jag bara få säga att jag inte kan ha en bättre arbetsplats än jag har idag. Trivs så jävla bra! Både med personal, barn och föräldrar åt barnen. Är lika glad varje morgon när jag vaknar och ska iväg på jobbet. Fruktansvärt härligt är det i alla fall. Visst det blir inte alltid lika mycket varje månad, men det blir mer och mer och det är alltid något. Har ju så vi klarar oss i alla fall...

Tänkte titta runt lite mer, men sen väntar nog sängen skulle jag tro... God natt!

Det var denna helg...

Då var denna helg snart slut. Hunnit med ganska mycket faktiskt.
Det var riktigt trevligt att P, K och E kom förbi en sväng. Fick ju träffa sötnosarna nu när dem var vaken, annars brukar de oftast sova när vi träffas... Tog lite kort på dem att sätta upp på kylskåpet, och där sitter dem bra! :-) Fick också reda på att P blev lite sugen på att flytta, och kanske till och med till vårat kvarter. Kul om ni kommer lite närmare... Då blir det ju nästan som i sommras. :-)

Skrev ju att det vi skulle kolla på Night of the jump, och vi hade förberett oss en hel del med allt! Men för er som känner oss så kom vi inte i tid... Haha... Berodde på att det blev ändrade planer och i dem planerna innehöll att S och E skulle följa med. E hade varit här innan middag och åt med oss, sen sa hon att hon också jätte gärna ville följa med. Så då fick också S följa med... Jaja, strul. Kom ner precis när det slutade...
Fick i alla fall en andra chans kl halv elva. Och S och E fick som undantag för denna gång följa med så pass sent. S förstod inte att det var slut och ville så gärna se skotrarna, och ville absolut inte åka hem. Så vi ringde och pratade med M och det gick bra.
Kvällen slutade med att vi åkte och kollade på det och både S och E var nöjda. Skjutsade hem dem och de la sig så snällt för att sova utan tjafs, som var våran överenskommelse... Vore kul om fikat skulle bli av M?!
Sen blev vi chaufför åt broder, när vi kom hem så somnade jag snabbare än kvickt...

Dagen har bjudit på "kalas" hos G. Grattis! D och J var också där när vi kom. Satt och pratade en hel del om allt mellan himmel och jord. Fick bullar och kaffe! :-)
Sedan väntade maten. Och nu sitter jag här och H väntar där nere. Är på väg till H och F en sväng. Ska ju ändå ut med C så lika bra att passa på...
Bäst att skynda sig innan klockan blir för mycket!