Påsken

Ja, påsken har varit bra. Har varit mycket utevistelse med C, på grund av att det varit så bra väder.
Påsk middag hos mamma med hela familjen. Var trevligt, skönt att slippa göra mat... Hehe..!
Har hjälp G och A med deras ny köpta dator. Hoppas att du hittar något bra foto program, själv kan jag inte komma på några andra.
Var på kalas hos momma, visst det var trevligt, men är inte allt så förtjust i kalas. Och var inte på det bästa humöret när jag vaknade. Så förbannat irriterad, men på vad vet jag inte... Hade inte alls lusten att åka iväg på något kalas, men det var jag som gjorde tårtorna så det var bara att åka iväg och se glad ut. Blev bättre när jag väl kom dit... Men skönt att komma hem!
Sen har vi bara varit hemma och myst jag och mannen i huset! Skönt att få tillbringa lite tid med varandra... Passade på att storstäda lite, men det syns knappt... Vid sådana lägen hade jag önskat att man inte hade haft hund! Skit jobbigt!

I onsdags så hade jag N-L medans H och M hämtade S i norge. Denna gång gick betydligt bättre, hon sov hela natten förutom vid fyra till sex, då små gnällde hon lite. Stackaren... Ingen var nog gladare än C, han låg och myste hela natten med N-L. Sen morgonen därpå så fick hon följa med på jobbet. Gick jätte bra! Kommer nog att bli en dagis tjej... Fast man vet ju aldrig. Hon gick och lekte med de andra barnen och sket helt och hållet i mig. :-) Fick till och med gå lite tidigare från jobbet, hon är bra snäll A.
Träffade också A och Gs nya familjemedlem, en rottis på fyra månader. Jätte fin! Alla de tre små liven fick leka av sig lite, men kanske ska vänta tills K har blivit lite större tills de kan busa riktigt... C vet inte hur man ska vara mot de mindre hundarna, han tror ju att de är lika stor som han. Kommer lite bilder längre ner...

C fyllde ett år i fredags, stora killen nu. Får se om han kanske ska börja bli lite lugnare nu... Betvivlar, men skulle vara skönt. Visst han har blivit betydligt lugnare sen vi skaffade han, men det är fortfarande 110% hela tiden. Har anmält oss till allmän lydnad nu, skönt! Får se om man kan få bort hans egen vilja, lite för mycket av det...

Var ett tag sen jag skrev här nu, men vet inte, känns inte som att tiden eller orken finns att sitta här varje dag... Skriver ju av mig några gånger i alla fall, vissa veckor flera gånger än andra. Kul att ha kvar och gå tillbaka och se vad man har skrivit. Sen så är det förbannat skönt att få ventilera sig lite...

Idag och i kväll har vi varit med A och H. Dem kom hit vid två i fm och åkte hem vid halv tio. Åt tacos och pratade om våran tripp till Ikea. Ska bli roligt! Kollade på Halloween efter maten, inte så bra film. Tycker mest att den var lång och seg. Trevligt var det i alla fall!

I veckan så är det jobb som gäller. Sen får vi se om D dyker förbi på en kopp kaffe. Har varit prat om det ett tag nu... Men det har inte blivit av. Vore kul!
På fredag så ska älskling och H på afterwork och jag och A ska hitta på något! Får se vad det blir, om det blir något mer än att sitta och kolla på film. Haha..

Vet inte vad jag mer ska skriva, känns mest som att jag skulle vilja gå och lägga mig. Så trött och seg... Och humöret mitt är inte att leka med... Haha! Måste nog få ordning på det här med sovandet, sover så grymt dåligt! Kanske blir bättre nu när sommaren snart är här, längtar! 
Nej, blir nog sängen, sov så gott!

Här kommer bilderna på grabbarna!

               

Barnvakt...

Mysig helg... Blev dock inte som vi hade trott att den skulle bli. Inte till det negativa utan positiva...
M skulle iväg och köpa bil och frågade oss om vi kunde vara barnvakt. Och jag tackar inte nej... Kul att du frågade oss! :-) Alltid trevligt att få hjälpa till på ett hörn... Tråkigt bara med allt strul, förstår inte. Skönt att det löste sig till slut!

Var barnvakt på fredag till lördag åt E, S och N-L. Gick jätte bra! Första gången som de sover hos oss i denna lägenhet och allra första gången som lill tjejen sover med oss. Visst det blev som det blev, men allt löste sig och fick sova i alla fall 2 timmar. H har inte problemet att sova tungt när det finns barn i närheten, däremot så har jag det. Sover alltid på helspänn... Så det blir inte mycket sova. Vaknar för minsta lilla! Så N-L och jag sov längre än de andra... :-) Därmed mina två timmars sömn...
Efter att M hade klivit upp och tagit det lugnt och gjort allt hon skulle göra så gick vi ut en sväng innan middagen. Fick fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Tackar...
På kvällen så stannade vi kvar och kollade på film efter att alla barn hade gått och lagt sig. Tyckte inte att filmen var allt för bra, visst kan vara för att jag sov...;-) Men den var seg... Pratade en stund och sen gick vi hem, slocknade så fort jag la huvudet på kudden. Haha... Tack för denna helg! Kul att den inte blivit som alla andra gånger man har träffats... Ställer gärna upp fler gånger!

Söndag ligger jag kvar i sängen när G, A, N och K kommer förbi. Trevligt med sällskap en stund så där på förmiddagen. :-) Tack för att ni hade C. Hoppas att han inte var allt för jobbig så att ni kanske vill ha han någon fler gång?! 
Blev också bjuden på middag av A och L. Stek med pommes. Gott! C var hos A och G medans, för L löper. Var där tills klockan åtta ungefär.
Åkte då till G och A för att vara där en sväng för om N skulle vakna, medans de skulle i väg. Tur att ni har nerverna kvar! ;-) Dem finns ej på varken mig eller H... Haha!
Kollade på film och fikade lite när de kom tillbaka. Ganska konstig och inte allt för bra.

Och idag så har jag jobbat en sväng på förmiddagen. Är så trött, och vet inte vad det beror på. Har varit det nu den sista veckan. Hmm... Kanske blir bättre så småningom!
Jobbar i alla fall hela veckan ut. Ser inte fram emot onsdagen när jag jobbar tio timmar. Både öppnar och stänger... Något trött man kommer att vara! Det räcker med åtta timmars dag för mig på ett dagis! Men det är skönt när det finns jobb, och det är skönare att ha det bokat än att de ringer på morgonen och man ska hoppa in.
Får ju in lite pengar i alla fall... :-)

Måste nog iväg och hänga tvätten nu. H fick ta bilen själv idag, hade inte lusten att skjutsa han idag. Och jag ska bara vara hemma så då fick det bli så! Ha det bra...

Tiden går så fort...

Helgen blev som förväntad... :-)
Tillbringade fredagen hos P och L. Åt middag tillsammans, trevligt. Fick skjutsa hem C, med tanke på att D löpte och C blev helt knäpp utav det. Och vi orkade inte ha han sån när vi skulle äta där och allt. Blev nog skönare för hans del också. Sen så spelade vi Guitar Hero hela kvällen, kul när man kommer in i det. Själv så tycker jag att det är ganska så svårt, men lite duktig var jag allt...

Lördag så var det kalas åt O. Lagom med folk. Det blir nog du A som gör mina negerbollar när jag vill ha såna, Hehe... Du lyckas lika bra med dem varje gång!
På em så åkte jag och älskling ner på stan och åt middag ute, bara han och jag. Jätte mysigt! Satt och bara tog det lugnt och pratade en massa om dessa år som bara glider iväg. Går så fort, tänka sig fem år tillsammans!
Visst inget negativt med det utan positivt, men man skulle nog behöva stanna upp någon gång i bland och ta vara på tiden som man har. Inte allt för ofta man gör det, kanske till och med aldrig. Känns som att man kan missa så mycket...
Älskar i alla fall dig H och hoppas på att ännu fler år ska passera med dig vid min sida...
På kvällen så var vi hos A och G. S var också där. Kollade på film, Daddy day camp. En bra och rolig film. Hoppas att du var piggare morgonen efter och att N blev bättre i benen?! Stackaren...

Söndag så blev det lugnt på fm, var tänkt att M skulle komma förbi, men så blev inte fallet. Förstår att ni har det stressigt. Vi får ta det när det kommer, det kommer fler tåg...
Åt middag hos mamma, kassler, potatisgratäng, smörstekta champinjoner och rödlök. Jätte gott! Spelade lite kort och så kollade vi på Singing Bee.
Åkte hem vid halv tio, då vi satt igång och bakade fillimpa. (svärmors recept.) Hade kunnat gått bättre, men gott blev det allt! Vet ju hur vi gör tills nästa gång i alla fall, man lär sig av sina misstag... ;-)

Ska kolla lite på tv, sen så ska jag iväg till momma en sväng. Hämtar upp mamma som är där och skjutsar hem henne när jag hämtar H. Ha det så bra!