Leksand sommarland :)

Tog och avslutade våran sommar med ett besök till Leksand sommarland. Hur underbart som helst, Ammelie kunde inte vara gladare eller nöjdare! Dock var det för kallt i barnpoolen för henne, så där blev det inte mycket badande. Men hon åkte lite vattenrutschkanor och plaskade lite innan det var dags för alla de underbara klätterställningarna, mekaniska hästarna, hoppborgarna, karusellerna, piratön med mera. Helt enkelt en underbar dag, momman och kusin Emelie var även med. Kan inte säga mer än att det var en helt underbar dag, glädjen i Ammelies ansikte hela dagen slår allt! <3 Det negativa var dock mitt eländiga gips, med tanke på det så var det väldigt begränsat på vad jag kunde vara med på och inte, men jag njöt av vädret och att få vara hemifrån för en stund! 

Jag har även fyllt år och firat dagen med ännu mer åldersnoja med goda vänner och familj. 

Verkligheten och vardagen har kommit ikapp oss och Ammelie har efter alla dessa veckor börjat föris igen. Jag däremot är sjukskriven ett tag till, men hoppas på att få bli av med gipset till veckan och komma tillbaka och arbeta igen. 
Vi har även myst med grannarna och deras fina barn M och N, dom leker ju så bra med varandra och det är så kul att se. 

Kan sammanfatta hela sommaren som underbar om man räknar bort vädret, som knappt existerat, fy vad tråkigt sommarväder vi har haft! Har njutit av varje liten sekund med gumman så länge jag inte jobbat, då har jag istället saknat ihjäl mig och absolut vid dygnspassen, men det är bra att sakna också. Har hunnit med allt vi ville göra, Ammelie fick sommarlov i dryga sex veckor, träffat nära och kära lite mer än man hinner i vanliga fall, solat, badat och varit ute så mycket som möjligt när vädret tillåtet det. Gjort besök i Döda fallet, Lycksele djurpark, Paradisbadet och Leksand sommarland, även hunnit träffa både faster Bine med familj (från motala) och morfarn och Anita (från Sundsvall). Kan inte ha blivit bättre helt enkelt! Även firat den finaste lilla, (som inte är så liten längre), prinsessan. <3

Har även gjort klar fotobok år 3 och sommaren 2015, ska bli underbart att få hem dom. <3 160 sidor med underbara bilder och minnen!

Vi har även ringt Umeå, och är ännu en gång redo för syskonförsök efter deras sommarstängt. Ska bli spännande att få sätta igång igen, men så fort jag skriver den meningen kommer verkligheten ikapp och likaså dess känslor.. Men vi ser fram emot det, annars ljuger jag!

Lägger in bilder sen sommaren så fort jag har tiden och ron att sätta mig vid datan, men det kommer. ;)