Mellandagarna

Har bestått av en massa mys, bus och testande av alla nya saker och spel Ammelie fått. Favoriterna hittills är radiostyrda bilen, aqua dragons som blivit hennes egna husdjur, alla spel, chokladbar göraren med mera. Favoriten hos Melker är en uggletelefon och en bit elefant än så länge. 

Alltid lika mysigt att få testa allt nytt och spela spel med hela familjen, blir som så mysig stämning. ♡ Och att få se glädjen när hon fick det hon ville ha från sin önskelista, det klår mycket.

Något annat har vi inte hunnit med, Ammelie tog ju och åkte på en reaktion av antibiotikan så det var lugnt ett par dagar så vi fick se att medicinen hjälpte och det gjorde den, igår var alla prickar och utslag helt borta, skönt! Nu hoppas vi att gumman får vara frisk ett tag, blev mycket där ett tag. 
Åkte även på julmiddag till Hammerdal och sa hejdå till familjen Norrby i måndags, trevligt, men tråkigt att skiljas igen, men har varit underbart att få lite tid med dom igen. ♡

Melkers första jul ♡

Blev mer än perfekt, helt underbar dag och jag tror Melker var nöjd även han. Lite brydd vad det var filur i skägg dock. Ammelie toknöjd över dagen/kvällen/alla klappar och att tomten faktiskt hittade även till oss, lyckan! ♡ Dock så blev inte vårat firande långvarigt då Ammelie fick göra ett besök på akuten igår, med utslag över hela kroppen, mest troligt en reaktion på antibiotikan, så nu ska vi prova med antihistamin, blir det inte bättre så kunde det även vara scharlakansfeber, men då hon ändå gjort klart andra kuren antibiotika för halsfluss i lördags så var det ju väldigt nära inpå ännu en gång. Så vi hoppas tabletterna ska hjälpa och att hon sen ska slippa allt, hennes immunförsvar är inte på topp för tillfället tydligen. Stackarn! ♡ Om man hade kunnat byta, men hon är tapper tjejen våran, med utslag som kliar som tusan och allmän tillstånd som är sämre än sämst har hon ändå humöret uppe, älskade underbara!


Bilder säger mer än ord! ♡

God Jul från oss ♡

Nu är det städat, alla klappar är inslagna, skinkan är griljerad, tomten har varit på besök och julstämningen är ett faktum. Imorgon firar vi Ammelies femte jul och lillebrors första ♡

Hoppas ni alla får en underbar jul! 🎅