En vecka idag! <3

En hel vecka blev vårat hjärta idag! <3 Dagarna rusar förbi och vi förblir kvar i våran bubbla, tänk om det ändå fanns en pausknapp så man kunde stanna tiden för en stund.Det är så stort!! Helt sanslöst vad jag älskar denna flicka, kan inte förklara med ord vilka känslor hon har framkallat, men det är känslor som är helt underbara att bära på! Älskar henne så pass mycket att det värker i hjärtat. Hon är mitt allt och denna vecka som har gått är den bästa veckan i hela mitt liv och skulle inte för något byta ut den. Vi njuter till fullo och kan inte vara mer tacksam! Hon är vårat allt!!
 
Mammas tjejen! <3
 

Lever i våran egna lilla bubbla! <3

Har tyvärr varit riktigt dålig på att uppdatera er, men vi lever i våran lycko bubbla, finns inte ord att sätta på vad detta betyder för oss, tårarna rinner så fort jag tittar på vårat mirakel och jag kan inte vara mer tacksam! Helt obeskrivligt! Världens finaste tjej och hon är vår!! <3
 
Allt här hemma går i alla fall bra om vi bortser från ammningen. Den går inte alls som jag hade hoppats på men vi kämpar vidare både jag och lillan. Fruktansvärt jobbigt och många gånger jag har funderat på om det verkligen är värt att låta hon grina i en halvtimme innan hon ens tar bröstet, slutar alltid med att jag själv också sitter och grinar för att jag inte kan trösta. Men vi försöker så gott vi kan och hon har nu börjat gå upp i vikt igen och väger nu 3138 gram. Så vi fortsätter på detta vis och hoppas att det snart blir lättare och vill funka klockrent! 
 
Ska så fort jag får tillfälle och tid skriva ihop en förlossningsberättelse åt er också. :) Men just för tillfället så njuter jag allt jag kan och all min tid går till lill sessan! Men jag lovar, en dag så dyker den upp. :)
Men innan jag ska ta mig till sängen så bjuder jag på lite fler bilder på vårat mirakel. :)
 
 

Vårat mirakel, våran Liten, Ammelie Arkander är äntligen här! <3

Äntligen efter tuffa dygn så har vårat finaste hjärta kommit till oss, kärleken är olidlig och det finns inte ord som kan förklara detta! Helt obeskrivligt! Efter snart fem års längtan så är hon äntligen hos oss! <3 Skriver mer om allt så fort vi har kommit hem och bjuder på fler bilder, men ska självklart bjuda på en och annan redan nu.
Våran Ammelie Arkander, kom idag den 20/7 kl. 16.56, 3150 gram och 50 cm lång. Så den som gissade närmast blev faktiskt pappa Henrik som var nästan på pricken på allt. :)