Tjuvtitt!

Kan verkligen inte vara helt så hemlighetsfull som jag har sagt hela tiden att jag ska vara, det är svårt, är ju själv väldigt nyfiken utav mig och skulle gärna vilja veta! Så lite små saker kan jag faktiskt allt berätta.. :) 
Så här kommer det: 
Samtalet jag hade förra veckan var nämligen med doktor S från Umeå. Många positiva saker som sas, bland annat har vi fått reda på att våran underbart fina Ammelie ska få chansen till ett "helsyskon". <3 Så stort och på samma gång så viktigt! Med andra ord så är donatorn som vi har använt oss utav fortfarande aktiv och det är även denna vi kommer att använda vid vårat första syskon försök!  Ja, ni läste rätt.. Vi har kommit in i svängen igen. Jag tänker inte berätta tidpunkter eller läkarbesök eller något sådant, det ska förbli hemliga. Men det första försöket är inte långt borta!! ♡

Det är mycket känslor och tankar som far genom en själv, tänk om man ändå skulle lyckas?! Tänk om Ammelie skulle få bli storasyster år 2015. Så stort! Att vi har kommit in i syskon försök, så underbart och på samma gång så skrämmande!


Samtalet!

Fick ju mitt efterlängtade samtal igår, allt som sas är jag självklart överlycklig över och så här efteråt kan jag inte vara med spänd och nervös! Vet inte riktigt vart jag har alla känslor för tillfället?! Men att det är något så underbart som det kan bli, det kan jag lova er! Ska vara hemlighetsfull ett tag till.. ;) Men snart, väldigt snart! 

Annars så har vi haft mysigt besök här dessa två dagar, nämligen gudmor som varit här och ätit middag med oss och bara myst! <3 Så trevligt med lite sällskap! 
Och i helgen, lördag och söndag är det jobb som väntar för mamman.. Känns dock lite roligare nu när jag fått delegering och inte behöver vara så beroende av mina arbetskamrater, allt blir som lite mer självständigt på ett sätt nu. :)
Annars så har vi myst och tagit vardagen för vad den har varit och under tiden prinsessan sovit har pappan och mamman passat på att slå in och fixa hennes julkalender. :) Roligt, lite julstämning sitter ju aldrig fel!

Och på tisdag så ska jag för första gången hålla i ett ljusparty också, ska bli kul, kanske mest av att få träffa de flesta nära och kära och vänner som man sällan hittar tiden till att träffa annars mittemellan jobb och vardag. Så längtar faktiskt lite! Ska bli kul helt enkelt! 

Men lite bilder sen de senaste dagarna kan jag allt bjuda på innan ögonen stängs.