Festligheter!

I lördags så lämnade vi av Ammelie och Astrid hos momman och åkte själv hem för att göra oss iordning för lite umgänge med goda vänner. Blev en jätte lyckad kväll/natt, riktigt roligt var det. Dock få av det manliga könet, men uppenbarligen så gjorde det inte dom eller oss något, vi hade lika roligt iaf. :) Vi råkade dock på att missa början på Earth our, men kom snabbt på oss och släckte ner med endast ljus tända. :) Helt enkelt en helt underbart lyckad kväll! Tack alla inblandade för att ni var med och gjorde kvällen så bra som den blev! :)
Men som alltid när vi lämnar bort Ammelie har jag så fruktansvärt svårt för att somna, något saknas så otroligt, så även fast den sista lämnade festen sent, fyra på natten tror jag att det var så låg jag länge innan jag kunde somna. Lyckan att få hämta hem prinsessan slår det mesta faktiskt, då är ordningen återställd! <3
Men hon hade haft det väldigt bra och mysigt hos momma och jag är så fruktansvärt glad över den relation dom har till varandra, den påminner mig väldigt mycket om relationen jag hade till min momma när hon levde och jag var liten. <3Ordningen återställd! <3

Annars bara bra, snart påsk ju, bara några jobbarkvällar sen så har vi påsk helgen här. :)
Idag ska jag även få träffa den jag mest troligt kommer att jobba åt/med, ska bli spännande, skulle även få träffa två av personalen och kanske mamma och pappa åt tjejen. :) Återkommer om hur första mötet gick, hoppas på att allt kommer att kännas bra för både henne och mig! Går allt bra och det känns bra för oss båda ska vi boka in introdagar, blir dock lite pusslande eftersom jag fortfarande har kvällar kvar på mitt nuvarande jobb, men det ska gå och lösa. Känns så fruktansvärt roligt att få göra något annat, att få användning utav min utbildning på en annan nivå. Ska bli kul helt enkelt!

Men en promenad med grisarna och sen göra mig klar för att åka på första mötet. :)

Celiaki/glutenintolerans

Nu har vi fått svaret, tyvärr och tråkigt nog har våran dotter Celiaki, glutenintolerans. Men nu ska det bli förändring och förhoppningsvis bättre för gumman! 
Mycket att ta in och lära sig och det kommer säkert att bli några misstag på vägen, men vi har fått en hög med papper, information och broschyrer, samt att vi har fått träffat dietisten som vi även har återbesök hos om en månad. 
Och jo jag tycker att det är sjukt tråkigt, jobbigt och synd om gumman, det kommer jag alltid att tycka! Det är ju inget som försvinner, visst så länge hon inte äter gluten är hon ju frisk, det är ju endast när hon äter gluten som hon blir sjuk. Men ändån, hade man kunnat önska hade man ju önskat att det inte sett ut så här! Så det är bara att göra det så bra som det går att göra, jobbigaste är ju att vi inte kan förklara och få henne att förstå riktigt helt "att just det där kan du inte äta för då blir du sjuk", men det lär ju komma med tiden det också. 
Huvudsaken är ju att hon ska bli bättre och slippa ha ont i magen! Gumman våran! <3
Nu ska jag googla och bli gluten expert.. ;)


Men med dessa nyheter så kom även en god nyhet igår! Jag har nämligen blivit med fast tjänst!! :) Helt jäkla underbart vad skönt!


Att helgen försvann..

Imorgon är det återigen vardag och denna helg gick fortare än jag var beredd på, redan söndag kväll liksom..
Även fast vi inte gjort så mycket mer än att myst på hemma, städat, hälsat på momman, sprungit och jag har jobbat och allt annat därtill så försvann helgen väldigt snabbt. Men det är alltid lika roligt med en ny vecka så den välkomnar vi!

I torsdags var jag ju på en andra intervju också, intervjun som är den fasta tjänsten och det kändes bra. Dom skulle höra av sig, så nu kommer man gå och vänta på det.. Hoppas kan man ju alltid göra! 
Och i onsdags så var vi och hälsade på nytillskottet Lukas, att dom kan vara så små?! Jätte trevligt och mysigt! Bebismys är ju bland det bästa som finns ju! När vi var där så fick vi även träffa fina Kickan med barn, och ena barnet är ju Ammelies BB kompis så det var extra roligt, var tvungen till att knäppa kort för att ha kvar. Fina tjejorna! <3 


Annars bara bra, nyss hemkommen från jobbet och ska alldeles snart hoppa i säng, veterinär besök väntar imorgon för lilla Astrid och på tal om henne så blev denna herre 8 år igår. Grånosen vår! <3


Bjuder på en och annan bild sen i helgen också.