Så jäkla orättvist!!

Har väl inte så mycket mer att säga än hur rubriken lyder..

Fattar verkligen inte! När är vår tur? När ska vi få känna lyckan? Är riktigt jävla less på denna väntan och vill helst utav allt slippa allt som hör kring det här och bara få njuta utav livet lite..

Men en vacker dag så kanske..

Kommer nog troligtvis bli tomt med inlägg här ett tag, vill inte sitta och beklaga mig och skriva tråkigheter hela tiden, så denna gång tänker jag skippa den biten och beklaga mig för den jag lever med istället!

Ska kanske skriva att vi misslyckades denna gång också...

På återseende!

Fortfarande väldigt positiv!

Är jätte ledsen för att jag inte uppdaterar er lika mycket som jag brukar, men tycker och känner för tillfället att det redan är så mycket som jag har att tänka på så tanken att sätta mig och skriva ett inlägg per dag/kväll finns inte.. Men en liten uppdatering tänkte jag allt bjuda er på! :)

Är som rubriken låter fortfarande väldigt positiv till detta försök.. Har inte märkt något negativt ännu, i alla fall inte som jag kan tyda det. Men är ruggigt svårt att tyda något överhuvudtaget enligt mig så här får dagen komma som den kommer och vi hoppas på det bästa! :)

Har däremot haft en dröm där jag upptäckte blod i trosan och när jag vakna så var jag helt förstörd, men nu har en vän åt mig berättat att hon drömmde om mig inatt att jag berättade för henne att jag var gravid! Så det tänker jag ta väldigt positivt! :)

Så en liten uppdatering, men återkommer när helgen är slut om hur allt har gått! Om det inte blir tidigare.. ;)

Nu åter till jobb!

Blodprovet taget!

Förlåt så mycket för min frånvaro! Så mycket att tänka och fundera på...

Gick lika bra som alltid när jag ska iväg för att provet.. Nu återstår den lååånga väntan!

Men är fortfarande väldigt positiv och tror verkligen på detta denna gång! :) Får se om jag känner på mig rätt..

Nu åter till jobbet...